...Nem tudja valaki megmondani hogy az emberek mikor lehetnek (bárhol) 6-osnál több az infóban látott dobókocka.Ehhez hány game kell? Ha válaszoltok kérdésemre először is meg köszönném...
Kérdés
Posted in
General
köszi hogy reagáltál:) de engem csupán azért érdekelt a dolog mert elő akartam fizetni a nevemmel ide. és az előfizetés során meg kell hogy adjam az email címemet és ha ott átírom az újra akkor kérdéses hogy a régi email-címhez tartozó nevem mellett megjelenik e az előfizetés:)
en is abban a helyzetben vagyok mint te, kukori2. A FlyOrDie-hoz intezett e temaju kerdesemre meg nem kaptam valaszt, de az email cimet szerintem nem lehet megvaltoztatni. Ha nincsen nyomos okod a valtoztatasra, hagyd ugy. Ha fontos a mailcim ujra regisztralhatsz de elölröl kezdesz mindent.(elvesz statisztika, jatekok szama stb.)
üdv meg tudná mondani nekem valaki hogy ha az az emailcím amivel regiztem már megszűnt, és új internetszolgáltatótól kapott emailem van akkor hogy tudom itt megváltoztatni a már megadott e mailcímem az újra?