Szeretném megtudni hogyan lehett a nickemet kitörölni,előre is köszönöm.
Hogy kell a nicket kitörölni?
Posted in
General
Hogy kell a nicket kitörölni?
Szeretném megtudni hogyan lehett a nickemet kitörölni,előre is köszönöm.
Mikor regisztráltad a neved és kaptál erről egy email-t, abban a levélben volt egy aktiváló kód amivel tudtad aktiválni a neved.Na már most ugyan abban a levélben van egy olyan sor hogy ha nem regisztráltál a FlyOrDie játékaira kattints ide. Na ott lehet törölni a nevet.
Tévedés, azzal nem lehet törölni, csak inaktiválni. De ezzel az email címedet is letiltod, azaz, többé nem fogsz tudni regisztrálni vele. Az eredeti kérdésre válaszolva: nem lehet törölni. A nem használt nevek viszont egy idő után automatikusan törlődnek, kivéve azok amik inaktiválva lettek. OP
OP írta "A nem használt nevek viszont egy idő után automatikusan törlődnek, kivéve azok amik inaktiválva lettek" Hoppá! :) Ez érzékenyen érinti azokat akik "ezer" nevet regisztrálnak hobbiból. Most beindul a " hamar elővenni a fiókból a rejtegetett neveim" akció :)
Nem mind1 az?:D Ha akarod h törlödjön, azt jelenti nem használod, szóval nem kéne zavarjon h a nem használt neved még nem törlődött:p
Mondtam h nem lehet...de látod csak törlődik vhogy..elég sok idő kell sztem évek míg letörlődnek..mert láttam már olyat aki legutobbi mecse 2009.frbrba volt..és míg mindig meg volt a neve
GomokuGomoku: De attól még a tegnap nyugodtan beléphetett... szóval az utolsó meccs dátuma nem mérvadó.