Szeretném megtudni hogyan lehett a nickemet kitörölni,előre is köszönöm.
Hogy kell a nicket kitörölni?
Posted in
General
Hogy kell a nicket kitörölni?
Szeretném megtudni hogyan lehett a nickemet kitörölni,előre is köszönöm.
GomokuGomoku: De attól még a tegnap nyugodtan beléphetett... szóval az utolsó meccs dátuma nem mérvadó.
Mondtam h nem lehet...de látod csak törlődik vhogy..elég sok idő kell sztem évek míg letörlődnek..mert láttam már olyat aki legutobbi mecse 2009.frbrba volt..és míg mindig meg volt a neve
Nem mind1 az?:D Ha akarod h törlödjön, azt jelenti nem használod, szóval nem kéne zavarjon h a nem használt neved még nem törlődött:p
OP írta "A nem használt nevek viszont egy idő után automatikusan törlődnek, kivéve azok amik inaktiválva lettek" Hoppá! :) Ez érzékenyen érinti azokat akik "ezer" nevet regisztrálnak hobbiból. Most beindul a " hamar elővenni a fiókból a rejtegetett neveim" akció :)
Tévedés, azzal nem lehet törölni, csak inaktiválni. De ezzel az email címedet is letiltod, azaz, többé nem fogsz tudni regisztrálni vele. Az eredeti kérdésre válaszolva: nem lehet törölni. A nem használt nevek viszont egy idő után automatikusan törlődnek, kivéve azok amik inaktiválva lettek. OP
Mikor regisztráltad a neved és kaptál erről egy email-t, abban a levélben volt egy aktiváló kód amivel tudtad aktiválni a neved.Na már most ugyan abban a levélben van egy olyan sor hogy ha nem regisztráltál a FlyOrDie játékaira kattints ide. Na ott lehet törölni a nevet.