Hello. Nekem miért nincsenek azok a kis pöttyök az infomban rangok?? már 2007.12 hoban reggeltem és 8 poolban van 900 játékom és 1 darab sincs mért van ez? HELP
Rangok az infoban
Posted in
General
Rangok az infoban
Hello. Nekem miért nincsenek azok a kis pöttyök az infomban rangok?? már 2007.12 hoban reggeltem és 8 poolban van 900 játékom és 1 darab sincs mért van ez? HELP
nem 1 es = 5 nap alatt megvan 2 es = 12 nap kell 3 as = 28 nap 4 es = 2 hónap 5 ös = 4 hónap 6 os = 8 hónap 7 es = 1 és fél év 8 as = 3 év 9 es = 6 év
Ugyanmár free...10 emberből 7 úgyis új topic-ot nyit, és egymástól függetlenül, szóval szinte mind1 h bezárják-e:p
hali! Gratula de a topicot mért kellene törölni? Ha valakinek hasonló problémája van és nem találta meg a hozzászólások között a választ ebbe a topicka írjon ne egy másikat nyisson.
:) megjött az elsö pöttyöm vagy 600 játék után :D De megvan xD Lehet törölni a topicot. köszi
hali sakk! Légy szíves ne hazudjál már nekem. Nem dicsekszek vele hogy ez már a sokadik nickem de akármilyen sokat játszol nem jön meg az 1-s kocka 5 nap alatt.
hali sakk! Az 1-s kocka sose jön meg 5 nap alatt ez biztos tapasztalat akármennyit játszol nem jön meg 5 nap alatt.
hali! 1 es 1 hét. 2 es 2 hét. 3 as 4 hét. 4 es 2 2 és fél hónap. 5 ős 5 hónap. 6 os 1 év. 7 és 2 év. 8 as 4 év. 9 es 8 év. Ezek az időpontok sokban függenek attól mennyit játszol és volt e már büntid.
Hy. Én azt szeretném megtudni,hogy mennyi időnek kell eltellnie a különböző rangok eléréséhez.(Pl:1. pötty-1hét)A többit nem tudom,valaki leírhatná őket.
Még mennyiszer kérdezed meg amúgy? :D De rossz hírrel kell szolgálnom :( Sajnos neked soha többé nem lehet pöttyöd :O
De nekem is volt demeritem sajnos. És én sem vagyok rá büszke. De mostmár teljesen normálisan játszok és senkivel nem beszélek rondán csak a játék élmény miatt vagyok fent. Lesz valaha pötty az infomba?. Help
Nekem szeptember környékén jön meg az első, mivel volt összesen 41 nap demeritem, (Nem dicsekedek vele :()