En szeretnem ha lennenek ugy jatekok is,ha meglehetne valositani....es remelem sikerulni is fog....ezert ez a topic sztem jo lenne otleteknek.... En szereetnek ajanlani Poker jatekot...ezt csak egy javaslat...varom masok otleteit is..
Új játékok ajánlása
Posted in
General
szadys! A póker szerencsejátéknak minősül amit csak 18 életévüket betöltött személyek játszhatnak. ebből nem tudom melyik szót nem érteted meg. Nem tudom mióta játszol az oldalon de ha régebb óta akkor megfigyelheted hogy félévente évente van egy új játék. A legújjab játék a memória. De idén a malmot is fejlesztették meg a táblás játékok nagy részén a felület is megújult:)
hali wolf! Figyu én nagyon is tudom menyit változáson ment át az oldal és meg is vagyok elégedve vele 1 2 kisseb gondot leszámitva úgyhogy erről ennyít. És kérlek arra hogy ne azért gyere fel a forumra hogy az én hsz.-eimet kritizáld. köszi:):)
Szia! Igazad van. De tudod te egyáltalán mennyi idő is egy játék tervezése előkészítése és készítése? Nem 1 hét alatt forog le általába mindez. nagyon figyelni kell minden lépéshez hogy megfelelő legyen a játék. Egyébként tudom hogy te 2006-ban regisztráltál de nem tűnt fel hogy azóta mennyi változást csinált a FlyOrDie®? Például van új játékunk mégpedig a memória. A pókert se tartom rossz ötletnek de az "pénz" Szerencsejáték ami tudtommal 18 év alatt nem játszható. Kérlek menny be akármelyik Totózóba és kérdezd meg tőlük hogy 18 évet nem betöltő (gyerek) játszhat-e? Nyilván a válasz NEM. Így van ez itt is... Nem lehet tudni sokan regisztrálnak pl. apjuk nevével és POKEREZNEK. De valójában tilos. Szerintem épp ezért nincs FlyOrDie-n ilyen játék mert korhoz kötött! Ha figyelembe vetted volna akkor látnád hogy a többi játék nem "szerencsejáték" esedékes. Sziasztok!
hali! Eben a témában már régebben nyítotak egy topic ott úgyhogy azt keresd meg és abban már le lett írva póker miért nem lesz az oldalon:)