Szia miért van az hogy 1 éve játszom sokat kihagytam belöle most kevem lett ujra Tanxozni 2 napik ment most betölt és elkezd tölteni v valamit csinál h kapcsolodás a szerverhez 5 percig csinálja utána vami hiba összeköttetés mi a baj?
Kedves OP miért van az hogy ...
Posted in
General
Gratulálok a hozzászóláshoz :D Ha kicsit pontosabban megfogalmaznád, akkor talán még segítséget is kaphatnál ;) Tudod, az írásjel az egy jó dolog :D
http://www.flyordie.hu/jatek/segitseg/gyik/index.html
Ezen belül figyelmedbe ajánlom: "Böngésző beállításai" és "Nem indul a játék" részeket;)
tisztelt op, csatlakonzék az előttem szólóhoz, én sem tudok belépni a darts-ba, viszont a krikett- be igen. Szolgáltatót váltottam, és azóta csinálja. Az amőbába is be tudok lépni, csak a darts-ba nem, csak vendégként. Mi lehet a baj? Segitségét előre is köszönöm
hali raczcsaba! 3 fajta darts van ugyhogy ezt nem értem hogy hogy krikettre betudsz lépni a többire meg nem?? mert ha a krikett re betudsz akkor mindenhova be kéne tudnod.
Tisztelt OP Higgyék el nekem, az elmém teljesen rendben van, de a 301-be nem tudok belépni, mindig azt irja ki, amit az előző levelemben leirtam. Nem valami beállítási hiba van nálam, vagy esetleg próbáljak valamit másképp csinálni? Jut eszembe, miért nem lehet irni a chat-falra, és a játékban sem egymásnak??? Köszönöm segitségüket
hali! érdekes én tegnap egész nap tudtam írni a chat-be. Ha nem tudsz írni a chat-be akkor indisd ujra a játékot és akkor már jó lesz.:)
Sziasztok! Nekem egggggyáltalán nem indul e a játék. Egyik sem. Se névvel, se vendégként. Beírom a nevem, jelszavam, tölt, aztán lesz egy nagy üres kék mező, bal-alul meg kiírja, hogy done, mint aki jól végezte dolgát. Semmi kattintási lehetőség, frissítés vagy bármi. Bezárom, indítom újra, emlékszik rám, néven üdvözöl, de minden ugyanúgy megismétlődik.