Kedves Zizy♥!
Miért is nem változok meg soha? Mert próbálom kiszűrni a csalásokat?
Tudom, hogy lassan az amőbán több a jeltelen progis, mint a jeles, és ez eléggé megkérdőjelezi az egész oldalon a fair playt, ami szerintem elég fontos lenne, és mégsincs így. Tudom, és lehet, hogy rosszul fogalmaztam az előző levélben, hogy sok programos van.
De én csak annyit mondtam, hogy egyszer próbáljanak meg egy versenyt rendezni. Szerinted, ki jönne el innen egy élő versenyre?
Mert szerintem a magyar emberek 80%a azért jár ide, hogy csevegjen, ez látható a magyar szobában. Aki pedig tényleg jól játszik, és nem progis, az (néhány kivétellel) külföldi.
És a programokról, illetve a csalók büntetéséről: én abban a pillanatban kivágnám az oldalról azt a bajnokot, aki programjellel lett bajnok, ilyen régebben is volt, akkoris progis bajnok volt, de ki lett tiltva. Az arabok 2 géppel csinálják, ezt ők is bevallják - ha hiszed, ha nem - de ez ellen semmit nem lehet csinálni, mert moderátor nincs a környéken, és nem is ismeri, hogy a progi hogyan rak. Nekem volt szerencsém sok program ellen játszani, sokakkal ellentétben én nem mások ellen használtam, hanem magamat fejlesztettem vele. Ilyen volt a Piskvork, a Fiver, a Showrenju, az Onix, a Tito, és így megismertem az összes kezdését, a védéseit, és ez alapján szerintem elég jól megismerem.
Ha bárkinek ez nem tetszik, és annyit mond rá, hogy "hülyeség, te is progizol" akkor nincs mit tenni.
Tehát, amennyiben a programok miatt nincs verseny, hadd ajánljam figyelmedbe a következő oldalt:
www.playok.com
Ezen az oldalon is vannak programosok, jobbak is, mint itt, de aki tényleg tud játszani, az körrel is, és xel is meg tudja verni.
Csak jelzem, hogy matematikailag 100-0 az esélye annak, hogy aki kezd, az nyer. Természetesen vannak nagyobb kiterjedésű swk, amik nem férnek ki a 13x13as pályára.
Ebből fakadóan a lelépés is egy eléggé nem-fair dolog, bár ki hogy látja.
És nem kritizálni akartam a moderátorok munkáját, hanem megkérdeztem, hogy miért nincs bent gyakrabban moderátor.
david keredájn2