FlyOrDie.com
« Back to All Topics
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
Kedves Operátor,
kérdésem a következő: miért nincs amőbaverseny szervezve, amikor szinte minden másik játékban szerveznek, és az amőba az egyik nagyobb közönséggel bíró játék, így szerintem lenne rá jelentkező...
Írtam Don Tico moderátornak, mivel néha(nagyon ritkán) egyáltalán lehet bent látni, és azt mondta, hogy ez az OP dolga, és ő nem tud semmit róla...
Ajánlom viszont továbbá, hogy(ha egy mód van rá) legyen többször a magyar szobában MAGYAR nyelvet beszélő moderátor, mert szinte minden este eluralkodik az egymás gyalázása, az idegesítés és a nem megengedett kifejezések használata.
Köszönettel: david keredájn2
Minden kedves játékos ilyenkor nyom egy ss-t (screen shot)ha valóban azt szeretnéd hogy ne menjenek ilyesfajta viselkedések az egyes játékosok között, elküldöd a moderátoroknak és szépen megkapják büntetésüket ha jogos.Azt hiszem nem kell ehez állandó moderátor a szobába ha a kedves játékosok segít a moderátorok munkáját. 
Utóirat: Ha jól megfigyelted nem nagyon van olyan játékban verseny ahol a csalása esélye felmerülhet.Értem ez alatt az amőba nevű játékot hisz milyen verseny lenne az ahol a program ügyességének a szintjétől dőlne el a verseny és valaki úgy kapjon V.I.P jogot?  
Kedves Regolak!
Sajnálattal kell jeleznem, hogy nem egy embert "ismerek" már legalább a negyedik nevén, mert a többit kizárták(és nem lesznek a kizárástól jobbak, hanem mégjobban sértegetnek mindenkit). Nincs annyi ss, ami ezt ellensúlyozni tudná, és igazából, szerintem meg lehet akadályozni, hogy csalás történjen a versenyen...
Ezt látatlanban valóban elég nehéz dolog kiszámítani, ezért írtam, hogy próbálják meg megcsinálni. Amennyiben egy próba után tényleg beigazolódik, hogy lehet csalni még egy versenyen is, nem fogok többet ebben a témában írni.
Köszönettel: david keredájn2
És ezeken kívül, egy programot (ha valaki látott már, vagy használt) elég nehéz nem összetéveszteni egy program nélkül játszó játékossal, így tudják megoldani az arab nagymesterek, pontosabban a 90%uk azt, hogy ne legyen piros !-ük, ami a programot jelzi. 
david keredájn2
Annál jobb neked,hiszen ha valakinek már kitiltották már 3 nevét az nem fog egy egyszerű 1-3 napos bant kapni hanem azonnali kizárást csinál magának. Nem értem mi ezen a gond és vannak határok amelyek után IP-ban a megoldás. 
David, David sosem javulsz meg! :D

Komolyan el kéne hinnünk, mert te írod, hogy csak a jelet viselő név mögül használnak programot ???? ..ez valami vicc ????
Ismét nagyot nevettünk!
Az amőbán már nem a progisokat kell keresni, hanem azokat (nagyítóval) akik nem használnak progit !
Nem csak az a progis aki, jelet kapott, te ezt nagyon jól tudod!

Versenyekről annyit, szervezzünk élőben, ott annyira más minden! Aki úgy érzi, tud magán uralkodni részt is vehet rajta!
Szemtől-szemben nem nagyon küldenek el senkit a….jába  :D
Mivel egy háztartásban az esetek többségében, már nem csak egy masina van, arra is kíváncsi lennék, hogy garantálnád az online játék tisztaságát!

(Ha csak a V.I.P jog érdekel, indulj ott, ahol kaphatsz )

Kíváncsian várom a javaslataidat, te mit tennél a sértegetőkkel?
Mert ugye kritizálni nagyon könnyű ….
Végleges száműzetés, Máglyahalál, esetleg hulladékgyűjtés esőben? (természetvédő is vagyok)   :D

Függetlenül attól, hogy mennyi időt tölt a moderátor a szobában, én úgy látom hathatósan, látja el a feladatát, hiszen naponta vannak büntetésben nevek a táblával!
Kedves Zizy♥!
Miért is nem változok meg soha? Mert próbálom kiszűrni a csalásokat?
Tudom, hogy lassan az amőbán több a jeltelen progis, mint a jeles, és ez eléggé megkérdőjelezi az egész oldalon a fair playt, ami szerintem elég fontos lenne, és mégsincs így. Tudom, és lehet, hogy rosszul fogalmaztam az előző levélben, hogy sok programos van. 
De én csak annyit mondtam, hogy egyszer próbáljanak meg egy versenyt rendezni. Szerinted, ki jönne el innen egy élő versenyre?
Mert szerintem a magyar emberek 80%a azért jár ide, hogy csevegjen, ez látható a magyar szobában. Aki pedig tényleg jól játszik, és nem progis, az (néhány kivétellel) külföldi.
És a programokról, illetve a csalók büntetéséről: én abban a pillanatban kivágnám az oldalról azt a bajnokot, aki programjellel lett bajnok, ilyen régebben is volt, akkoris progis bajnok volt, de ki lett tiltva. Az arabok 2 géppel csinálják, ezt ők is bevallják - ha hiszed, ha nem - de ez ellen semmit nem lehet csinálni, mert moderátor nincs a környéken, és nem is ismeri, hogy a progi hogyan rak. Nekem volt szerencsém sok program ellen játszani, sokakkal ellentétben én nem mások ellen használtam, hanem magamat fejlesztettem vele. Ilyen volt a Piskvork, a Fiver, a Showrenju, az Onix, a Tito, és így megismertem az összes kezdését, a védéseit, és ez alapján szerintem elég jól megismerem.
Ha bárkinek ez nem tetszik, és annyit mond rá, hogy "hülyeség, te is progizol" akkor nincs mit tenni. 
Tehát, amennyiben a programok miatt nincs verseny, hadd ajánljam figyelmedbe a következő oldalt:
www.playok.com
Ezen az oldalon is vannak programosok, jobbak is, mint itt, de aki tényleg tud játszani, az körrel is, és xel is meg tudja verni. 
Csak jelzem, hogy matematikailag 100-0 az esélye annak, hogy aki kezd, az nyer. Természetesen vannak nagyobb kiterjedésű swk, amik nem férnek ki a 13x13as pályára.
Ebből fakadóan a lelépés is egy eléggé nem-fair dolog, bár ki hogy látja. 
És nem kritizálni akartam a moderátorok munkáját, hanem megkérdeztem, hogy miért nincs bent gyakrabban moderátor.

david keredájn2
david keredájn2

Most nincs büntitáblád, ez már jó jel! Meddig marad így? :D (kár, pedig sok a természetben a szemét)  :D

Te nem használsz programot! :D:D:D
Csak néhány napja, hogy a közösben hirdeted, tiéd a legjobb program!
A pofátlanságtól mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Komolyan azt hiszed, hogy a flyordie erőforrásait felhasználva egy többszörösen büntetett játékos óhajának vetve alá, versenyt fognak miattad rendezni, mert neked most V.I.P jogra támadt gusztusod ?

Figyelmedbe ajánlom, van itt verseny az előfizetés a nevezési díj!
http://games.flyordie.com/displayRatings.html?lang=hu&gameName=Amoeba&portal=flyordie_com

Mi baj keredáj2, nehéz fenntartani a nevet a listán, mivel már senki nem akar veled játszani?( a playok-on is csak álldogálsz, mint játszol, már ott is kiismertek )
Ez a programhasználat egyik nem kívánt mellékhatása!!!!!!!
4-5 játék után nagy valószínűséggel bárkiről meg lehet mondani, mit használ, és milyen gyakran teszi ezt!

Programot nem nehéz program ellen játszatni, és akkor már tudod is, mit használ a másik! :p
Nyilván nincs program jeled, mivel ha nagyritkán még valaki leáll veled játszani az csak 2-3 progis játék. Mivel egésznap itt van a név, többségében a nem programmal játszott játékaid vannak, hiszen az csak töltögetés, nem játék!
Nem mindenki hüle az oldalon, még ha szeretnéd is ezt hinni!
Ha a csalók elleni küzdelemben olyan katonák lennének, mint te keredájn2, az a csata elveszne!

„És a programokról, illetve a csalók büntetéséről: én abban a pillanatban kivágnám az oldalról azt a bajnokot, aki programjellel lett bajnok, ilyen régebben is volt, akkoris progis bajnok volt, de ki lett tiltva.”

(És-el nem kezdünk mondatot)
Mindenkit „vágjanak ki”, akinek nem segít a haverja eltüntetni a programjelet? Csak keredáj2 maradna, de ez fel sem tűnne neki, hisz eddig is magával játszott!

„de ez ellen semmit nem lehet csinálni, mert moderátor nincs a környéken, és nem is ismeri, hogy a progi hogyan rak.”

Miért kellene a környékedre moderátor, ha van elég ellenséged?  :) 
Moderátort még nem láttam kis kosárkából programjelet osztogatni, de karácsonyra olyat kérek! :D :D:D Ha nagyon hideg lesz, oszthatna…monjuk teát is !:D

Miből gondolod, hogy nem magyar játékosok használják a jó programokat?
Bárki vehet programot, ha ez a vágya, jót is!
(Aki angolul ír, nem feltétlenül angol, de ezt meg tudod állapítani, ha ismered az összes nyelvjárást) :D

„Szerinted, ki jönne el innen egy élő versenyre?”
Játszani szerető, megméretetéstől nem félő játékos, nem utasítja el az élő verseny lehetőségét! Akinek csak az online megméretetés elfogadható az már magában gyanús!

Amőba programok:
Tito
HGarden
Swine
Goro
GMotor
Onix
Jude
Kanec
Noesis
Bestmove
Qmenta
Pecuchet
Trunkat
Programot nem nehéz találni, de jó programot annál inkább!

Programokról bővebben:

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40914&message=359856&q=70726f6772616d6f6b20#359856

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=34977&start=15&msRange=15

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=41762&message=368041&q=70726f6772616d6f6b20#368041

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40812&message=360085&q=70726f6772616d6f6b20#360085

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=39904&message=352240&q=70726f6772616d6f6b20#352240

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=41954&start=0&msRange=15

Sziasztok!

Valóban jó volna, ha lenne itt is amőbaverseny rendezve, de szerintem sajnos ez kivitelezhetetlen. A csalókat nem lehetne kiszűrni. Ha két gépen játszik valaki, akkor máris nem kap jelet... Az igaz ugyan, hogy egy profibb játékos sejtheti, hogy ki az aki programot használ - az egyforma hosszú gondolkodási időből, a progira jellemző támadásból/védésből -, de biztosra azért nem mindig mehet az ember, mert vannak olyanok, akik egy-egy védés-, illetve támadáskombinációt programtól (vagy azt használó ellenféltől) tanulták el. 
A csalók IP bannal történő büntetése sokszor hatástalan, mivel dinamikusan változó IP-címe van...
Van olyan program, ami kezdésből mindig nyer... És az is tévhit, hogy a sure win (biztos nyerés) bizonyos esetekben nem férne ki 13*13-on. Ha a megfelelőt rakod, akkor kiférsz 13*13-on. Bár az igaz, hogy a legtöbb progi 15*15-ös, vagy annál nagyobb táblán működik tökéletesen. De nem kell progit használni, és tudni kell a jó sw-ket, és akkor ezen a táblaméreten is mindig nyersz.:-)
Ahogy fentebb írták; versenyezni pl. a playok.com -on lehet. Igazi versenyszabályok vannak. (Swap2) Vagy, ha valakit tényleg komolyabban érdekel az amőbázás, akkor tudom ajánlani a gomoku.hu oldalt; ott megfordulnak Magyaroszág legjobb játékosai...
Ezen az oldalon is vannak tehetséges és fair-play játékosok, akik közül sokan (nem egy) élő versenyen voltak már. Néha sajnos, viszont őket is lecsalózzák... Azért arra vigyázzunk, hogy ne essünk át a csalók üldöztetésekor a ló túlsó oldalára, mert akkor még a maradék (tisztán) játszani tudó személy is elpártol innen.

Üdv: Lightwarrior
Most faradt vagyok ahoz, hogy szabályzatban keresgéljek, de tudomásom szerint, más oldalakat nem szabad reklámozni...
Így ennek az egész "modinakengedélyeznikell" menet nem ér semmit, ha úgyis bekerül a reklámot tartalmazó hsz is:p
Gondoltam rá, hogy más oldalak nevét nem kellene megemlíteni, mert hogy az reklámozásnak minősülne, de szerencsére a moderátor érezhette, hogy nem reklámozás gyanánt említettem meg két oldalt; a mondanivalóm egészen másra irányult.
Amúgy meg a fly-t is ajánlottam már másnak. Szintén nem reklámozás céljából, hanem segítségképpen. Itt lehet talán a legjobban megtanulni az erős standard nyitásokat.
Ez szerintem nem reklám volt, hanem azoknak egy tájékoztatás, akik talán normálisan, program nélkül tudnak, és akarnak játszani, talán fejleszteni a tudásukat, olyanok ellen, akik jobbak náluk ;) Fura, hogy vannak olyanok, akik progi nélkül játszanak, és jobbak mint azok, akik itt nagymesterek meg mesterek, mi?:D 
Egyébként ha bárkit érdekel, és elolvassa, a jövő hét szombaton lesz Bp-i élő amőbaverseny, minden részlet a "reklámozott" oldalon :p
Kedves Lightwarrior.

Ezekre találták ki a host Ip bant. Mivel a host IP-d elkötlözés vagy szolgáltató váltásnál változik. A host IP-ban azoknak jár akiknek már van egy pár ip banjuk, és még mindig nem férnek a bőrükbe. Mindenre van megoldás.
Ezt nem tudtam. Köszönöm a tájékoztatást!:-)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk