Sziasztok! Hogy lehet az hogy engem mindig kitiltanak ha csak megszolalok,ez a verfarkas meg allandoan serteget nyomtam rola screenshotot is es megsem tiltjak ki soha? Hova lehet bekuldeni?
VERFARKAS
Posted in
General
Szia! Csak csatlakozni tudok ,az egy bunkó,állandóan sérteget meg fenyeget másokat is hogy megöli a családját, stb.Szörnyü hogy tényleg azokat akiket ki kellene nem tiltják ki.
Több mint egy éve magam is többször kerűltem összetűzésbe Vérfarkas-al. állandóan és szisztematikusan zaklat botrányos viselkedésével valakit!!!Engemet, vagy valamelyik barátomat. Megnyílvánulásai olykor olyan dúrvák, hogy kimerítik a bűncselekmény kategóriáját!!! életveszélyes fenyegetésektől sem riad vissza. Meggyőződésem sérült személyiség. Elmeháborodottként eszellős, indulattal támad mindenkire Mivel elkerűlni vele az összetűzést lehetetlen, magam részéről úgy döntöttem. Ott nyírom ahól tudom, és addig!!! Még egyikőnket végleg ki nem tiltanak a sakk.hu-ról. Mert nem tudok mást tenni!!! Ezért tisztelt moderátorok és OP-k önöket terheli a felelőség!!! Nem igaz hogy semmit nem tudnak tenni ellene!!! Ellenben felajánlom az együttműködésemet mindenkinek ha végleg kitiltják VÉRFARKAST!!!! Bármilyen néven jön vissza!!! Ha megismerem jelezni fogom!!.
Üdv. Én is szeretnék pár szót tenni az emlitett személyiségről..Elöző neve: Dr.Neforius volt (elvileg),de volt vagy 5-10 er(kb) már tíltva is talán. Az 'áldozatai' általába hölgyek,én sosem kerültem olyan helyzetbe hogy engem fenyegetett volna,de Scren-t is láttam már arról hogy pár barátomot fenyegette,sértegette. Szóval...REM(ek)EMBER(barátom) meggyöző hozzászólásának a lényegét énis elmondom:Valahogy elkéne intézni hogy az ilyen playerek ne tudják 'tiszteletüket tenni' erre az oldalre.. Idézem:Az Utolsó Hangos Dal: 'De tanuld meg szépen Hogy gyűlölni tilos Akkor is ha van, Aki minden szennyből kimos' xD Sok huncut játékos van köztunk,pld Én xD,de mikor már a sértegetés hátrán is tullépünk amit a 'gyilkosságal fenyegetőzés' követ az már mindennek a határa. Ui:REM(remélem)EMBER(ek) vagyunk! xD Tisztelettel: A Falra Festett Ördög!:D
Igazad van bauchi. Majd ha tégedet fenyeget viccből a családod kiírtásával. Meg előtted kéjeleg "Hogyan öltem meg egy 5 éves gyereket!! Remélem akkor is ilyen toleráns leszel! Ha esetleg meg is tenné!! Remélem meg is bocsájtod, vagy elfogadod magyarázatúl amire hívatkoztál.
Hát igen,vannak ilyen elmebetegek.de azért nehéz lenne gyilkolnia az interneten keresztül,nem? Mindenki gúnyolódik rajtunk,a progisok nem ezt csinálják? Ezeknek nincs rendben az agyi vérkeringésük,de az alsó fertályban sem,ezért van az egész.Aberáltak.A felső vezetésben is vannak ilyenek,sőt az egyházakban is.Furcsa az Isten állatkertje.
Sziasztok!! Bauchi ne általánosítsál!!Naív vagy nagyon !! Mit szólnál, ha te lennél a célpont !! Telelenne a gatyád az biztos!!Interneten keresztül is meg lehet mindent tenni !!- Az írók, költők tollal harcoltak a szabadságért!! Tudom rossz a hasonlat , de "sac per kábé" ehhez hasonló az eset!!- Vagy legalábbis nem aludnál jól!!Ha te úgy látod, hogy minden rendben van akkor tévedsz!! Mi ide sakkozn járunk ide és nem szitkozódni!!
Én nem értelek titeket! bauchi-nak teljesen igaza van. Tele van a FOD ilyen elmebetegekkel ( lásd bullet 1 percesen a brazilok ). Neten keresztül nem lehet megijeszteni senkit. Legalábbis rám nem non ilyesztett még senki. Pofán kell röhögni, menjen máshová. Ha látja, h hatott rád, amit mondott tovább fog veled szórakozni, mert látja, h tele van a gatyád. Ez saját vélemény, de nem sokan tudják megcáfolni. >Sunny<
Sok mindent nem értek.Miért lenne tele a gatyám az interneten való fenyegetés miatt?Én is sakkozni jövök,nem szítkozódni.Miért van "tele a gatyátok" VÉRFARKAS miatt?Nincs itt aránytévesztés?Nehogy már egy VÉRFARKAS megfélemlítsen!!!Persze,ha tele a gatya,akkor ki kell mosni.Meg nem kell tömeg közé menni,meghunyászkodni.Éljen Leoncavallo!
BOTRÁNYOS AMIT A "VÉFARKAS" NICKNÉV ALATTI SZEMÉLY MŰVEL!!ÉN SOK > SAKKTÁRSAMMAL EGYETEMBEN ELÍTÉLJÜK EZT A VISELKEDÉST!!SOK JÓÉRZÉSŰ > EMBERT , MINT AMILYEN ÉN IS VAGYOK NAGYON TASZÍTJA AZ ILYEN EMBER > VISELKEDÉSE!!ILYEN VISELKEDÉST SENKI NEM ENGED MEG MAGÁNAK CSAK Ő! > SZÓSZERINT A SAKKOZÁS MÁR RÉMÁLOMMÁ VÁLIK HA Ő MEGJELENIK!! > TEVÉKENYSÉGE KIMERÍTI A GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET TÉNYÁLLÁSÁT EGYIK > SAKKTÁRSAMMAL SZEMBEN ÉS VELEM SZEMBEN IS !! DE HA A TISZTELT OPERÁTOROK ELLENŐRIZNÉK A > SZEMÉLY TEVÉKENYSÉGÉT AKKOR BIZTOS ELJÁRÁST INTÉZNÉNEK ELLENE A > RENDŐRSÉGEN!!AZ HOGY NEM BESZÁMÍTHATÓ ÁLLAPOTRA UTALÓ > SZEMÉLYISÉGJEGYEKET MUTAT AZ EGY MÁSIK KÉRDÉS!! ERRE AZ A VÁLASZOM , > HOGY AKKOR MIÉRT ENGEDIK MEG , HOGY ITT ROMBOLJA AZ EMBEREK > LELKIVILÁGÁT!! BOTRÁNYOS !! AZT TUDOM , HOGY E SZEMÉLYT BÁRMIKOR > LEKAPCSOLHATJÁK A SAKKRÓL BÁRMILYEN ESZKÖZZEL!! TISZTELETTEL KÉREM A > MODERÁTOROK HATHATÓS KÖZREMŰKÖDÉSÉT EBBEN A NAGYON FONTOS ÜGYBEN!! > MINDANNYIUNK KÖZÖS ÜGYE, HOGY E SZEMÉLY NE RONTSA A SAKKON SAKKOZÓ > EMBEREK LELKIVILÁGÁT!!! KÖZREMÜKÖDÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!! >
Kedves gyerekek, A VÉRFARKAS csak adaptatios szabadságon volt,de nem ment vissza,ezért a főorvos úr megkerestette és most ismét a rácsos-hálós ágyban van,onnan szítkozódik.Már ártalmatlan,megint kapja a gyógyszereket,majd lecsendesedik,persze meggyógyulni nem fog.Sajnos az adaptatios szabadság időnként jár neki,ezért lehet,hogy megint felbukkan.Azonnal értesítsétek az elme-kommandót,ők majd a többit elintézik.DO NOT WORRY,BE HAPPY (ő szegény csak boldogtalan,ezért csinálja,amit csinál)