FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Hiba
Posted in 
General
Hiba
Posted in 
General
Hiba
Miért  nem tudok belépni????Nem kezdi betölteni az ablakot csak simán fekete marad:s miért van ez?
Ezt a topicot nem én nyitottam....igaz hogy Hiba cim ...enyémnél van felkiáltojel!csak azért mondom ne egybol kapásra ...biztos a Chantal ujra irt és zárjuk le azonnal cimu eloadas legyen megint:D
T Chantal

sok fejtörésbekerült , hogy miért is írsz oda mindenhová bármit.
RÁJÖTTEM !!!!!
a nevedből fakad !:):)

C"hanta"l    :):):):):)
bocsi 
BÉKÉS   KARÁCSONYT    !
nekem is ugyanez van de mért?:(
T. PITU!

Nem sértődtem meg PITU!Miért sértődnék?én nem vagyok pesszimista ember...én tudom mi az, hogy vicc...tudom értékelni mások hulyeségét akár mennyire is fáj ez embereknek...nekem sincs mindig jo napom, de én legalább akkor is mosolygok ha nem ugy alakul valami ahogy én szeretném és elterveztem...mint mar mondtam neked a magyar szobában egyaltalan nem értek senkit...azt se hogy mi van itt mindenkivel,de azt sem hogy miért zárnak le olyan topicot ahova beir 2 kotekedo ember...és tonkreteszi masnak a topicjat ,amire raadasul futyul mindenki ,az illetékesek..Koszonom a segitséget:)nagyon halas vagyok érte..orok halam , a sors utja vezéreljen benneteket:DNeked is Boldog Kárcsonyt PITU egyaltaln nem sértodtem meg...mond nyugodtan én csak mosolyogok rajta..nem kapom fel a vizet kis dolgokon...hat ami itt megy csak játék és forum...nem fog kihatni a maganéletemre:Dde nekem mind1 ugyse érti senki szerintem..zarjatok ezt is mert ideirtam elnézést elore is ha ezzel valakit megsértettem ezzel a pár sorral...Kellemes unnepeket mindenkinek!
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk