T. PITU!
Nem sértődtem meg PITU!Miért sértődnék?én nem vagyok pesszimista ember...én tudom mi az, hogy vicc...tudom értékelni mások hulyeségét akár mennyire is fáj ez embereknek...nekem sincs mindig jo napom, de én legalább akkor is mosolygok ha nem ugy alakul valami ahogy én szeretném és elterveztem...mint mar mondtam neked a magyar szobában egyaltalan nem értek senkit...azt se hogy mi van itt mindenkivel,de azt sem hogy miért zárnak le olyan topicot ahova beir 2 kotekedo ember...és tonkreteszi masnak a topicjat ,amire raadasul futyul mindenki ,az illetékesek..Koszonom a segitséget:)nagyon halas vagyok érte..orok halam , a sors utja vezéreljen benneteket:DNeked is Boldog Kárcsonyt PITU egyaltaln nem sértodtem meg...mond nyugodtan én csak mosolyogok rajta..nem kapom fel a vizet kis dolgokon...hat ami itt megy csak játék és forum...nem fog kihatni a maganéletemre:Dde nekem mind1 ugyse érti senki szerintem..zarjatok ezt is mert ideirtam elnézést elore is ha ezzel valakit megsértettem ezzel a pár sorral...Kellemes unnepeket mindenkinek!