FlyOrDie.com
« Back to All Topics
1-2 panasz
Posted in 
General
1-2 panasz
Posted in 
General
1-2 panasz
Üdv!
Nem értem hogy mért nem lehet elfelejteni azt, ha valakinek kitiltják a nevét. Pl. mikor versenyt nyertem 8-poolba, nem kaptam VIP-et mert azelőtt 1 évvel kaptam egy bannt. Mért nincs olyan, hogyha 1 évig nem csinál semmit akkor új lappal indul??? 
Másik dolog, hogy sokan mondták már hogy kéne egy új billiárd, ill. a régieken változtatni. Megkérem szépen az illetékeseket, reagáljanak, vagy valamit csináljanak az ügyben. Thx
Üdv kedves rendszer!

szomorúan látom ,hogy ismét kaptam egy felkiáltójelet a nevem mellé!! (gomoku) ez már a negyedik nevem amit progissá amortizált a rendszer!!!

még csak nem is piros vagyok ezzel a névvel arról nem is beszélve ,hogy villámgyorsan játszottam és nyertem!

lassan négy éve játszom itt és nem kevés meccs áll mögöttem a piros rang pedig nem kihívás. direkt nem is vagyok az kikerülvén így a fölösleges ütköztetést a sok primitív tinivel. Ha tehetem döntetlenezek és nem mutogatom magam mint pár lelépős pontvadász ,de rájuk most nem térek ki.

Viszont ez nagyon nem frankó ,hogy kapom a jeleket tiszta gyors sw mentes játékért!

ezúton kérem segítségetek a bizalmatlan jelek eltüntetésében.

köszönettel

istván  
A válasz nagyon egyszerű...Mert akkor aki vesztésre állna mindig kilépne. Amikor látja h a másik már biztos nyer, vagy elhibázhatatlan pos-ja van a feketére, akkor kilépik. És nem vesztett semmit, sőt nyert vele.
Hali!

Mi lenne akkor, ha megszakad a kapcsolat, és kidob a játékból a rendszer, akkor nem venné el a pontokat? Több száz pontom ment már el így a hónapok folyamán! Jó lenne ez ellen tenni valamit! thx
Mi lenne akkor ha megszakad a kapcsolat, kidob a játékból a gép, és nem venné el a pontokat? Már több mint 100 pontom ment így el. Jó lenne, ha valamit tennétek ellene!
A bannolásos ölteted nem rossz. Sztem kivitelezhető lenne, de ugyebár nem rajtunk múlik...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk