Hello! Elképesztő mi megy az egyperces sakkon!PAKABLANCA nevű játékosnak progi jele volt.Játszott párat saját erőből és eltünt a jel.Megkérdeztem: hogyhogy eltünt?Azt irta: haverom az OP!Attol függ a progijel hogy kinek hány barátja van???
OP!
Posted in
General
OP!
Hello! Elképesztő mi megy az egyperces sakkon!PAKABLANCA nevű játékosnak progi jele volt.Játszott párat saját erőből és eltünt a jel.Megkérdeztem: hogyhogy eltünt?Azt irta: haverom az OP!Attol függ a progijel hogy kinek hány barátja van???
Elnézést kedves Terminator! Mások sértegetéséért nem én kaptam demeritet. Kettő fogalmam sincsen miért kaptam program jelet, de ha eltűnt akkor nyilván nem progiztam, mellesleg én nem tudok progizni 1 percesen. Ennyi Ty paka
PAKABLANCA! Nemszokták csak ugy osztogatni a progijelet!Biztos progiztál, csak az a kérdés hogyhogy eltünt.Te azt mondtad haverod az OP.Kiváncsi lennék hogy ő mitszól a dologhoz
Üdv, Szerintem nem kellene elhinned mindent amit mondanak, és akkor nem kérnél számon ilyen badarságot olyanoktól mint pl OP. INFINITY SKILLS FOD MOD [Edited by: iNfiNiTy sKilS on Jul 27, 2008 6:34 PM]
Akkor hogyhogy eltünt a jel? párat játszik tisztán és máris progimentes?Ez nevetséges!ha igymegy mindenki progizni fog mert tudják hogy 1 napon belül ugyis levakarják a jelet
Hát akkor eresszed, menjél progizni...Nem értem milyen bajod van. Ha progizik progizzon. Örülj h te nem vagy rászorulva, hanem saját erődböl is tudsz játszani...
Kedves Terminator! Azt ne feledd, a progijel nem feltétlen a progizásért jár. A program úgy lett kialakítva, hogy érzékelje azt ha ablakot váltottál. Ezáltal akkor is megkaphatod a jelet, ha közben MSN-ezel mondjuk. (Én már azért kaptam progi jelet régen, de eltűnt). Ha sokáig "tisztán játszol" valóban eltűnik, és feltételezem hogy a fent leírt példa alapján csinálták így. Üdv: Jakó Róbert
Ez mind szép és jó, Jako Robert...és mi is tudjuk ,h msn is közrejátszhat a dolgoban ,de ha jobban figyelnél 1 perces sakkrol van szo,azt magyarázd meg nekem ,hogy képes elérni valaki olyan szintet mint a Paka gyerek ,és közben még msn-ezek ,a játékra mindössze 1 perce van :)és progizni igenis lehet ,az egyik weboldalon ő és a méltán hires haverja ,azt ujságolja hogy 1 percesen melyik program a legjobb...erről ennyit...szoval a Terminator gyereknek hűűű de igaza is van !!!!!!!
LociKA engem nem az zavar hogy progizik hanem hogy eltünt a jele. JakóRóbert megnézném hogy egyperces sakkon még arra is tudsz időt forditani hogy msn-en irkálj:).
Hát jobb öltetem nincsen, minthogy olyanokkal próbálj játszani akikről tudod h nem progiznak...Más hatásos és kézenfekvő megoldást nem tudok :(
Chantal19, és Terminator! Igazatok van, figyelmetlen voltam, én arra akartam rávilágítani, hogy a progijel nem csak progizásért jár (Terminator üzenete ezt sugallta). Igazatok van, 1 perces sakk közben 5-6 lépésig lehet progizni kb., de arra volt példa hogy közben MSN-eztem, mert az ellenfél nem lépett :D Üdvözlettel: Jakó Róbert
Te egy különös csávó vagy Terminátor! :D
"Azt mondta, haverom az OP!" Ennél nagyobb LOL-t még nem láttam... Ti meg csak védjétek őt, ha már laposra verte a ("progimat") akkor talán ő is progizhat :?
Tényleg az lesz a legjobb ha itt hagyom az egész kócerájt. :DÜdv Terminátor! "Elképesztő mi megy az egyperces sakkon!PAKABLANCA nevű játékosnak progi jele volt.Játszott párat saját erőből és eltünt a jel." Ha valakinek megjelenik a Program jel nem csak azért mert programot használ hanem váltogató Ablakoktól szokott. Csak nem féltékeny vagy Pakára? "Megkérdeztem: hogyhogy eltünt?" Talán mert nem Progizik. By: →Ŧħę Ňěщ Мäštεr←
PAKABLANCA! Miazhogy laposra vertem a progid? A mérkőzés után nekem anyáztál hogy 2X léptél mellé! Amugyis csak időben vertelek meg. De jó hogy elismerted hogy programot használtál,legalább van benned annyi gerinc hogy felvállalod.Csak akkor miért nincs jeled?
Sziasztok ez nem ide tartozik de megköszönném ha segitenétek. Az a gondom hogy nem tudok belépni egyik játékba sem, mert mindig azt írja hogy "műszaki hiba, dolgozunk rajta, jöjjön vissza később" És ez megy kb 4hete. Mi lehet a gond?? Előre is köszi a választ.
Sziasztok ez nem ide tartozik de megköszönném ha segitenétek. Az a gondom hogy nem tudok belépni egyik játékba sem, mert mindig azt írja hogy "műszaki hiba, dolgozunk rajta, jöjjön vissza később" És ez megy kb 4hete. Mi lehet a gond?? Előre is köszi a választ.
Sziasztok mindig azt irja hogy dolgozunk rajta jöjjön vissza később, ezért sosem tudok belépni sehová. Mi lehet a baj???
Üdv. Hát öregem,nagyon az az érzésem,hogy IP bann-t kaptál:D nemtudsz vele semmit sem sinálni. Addig ameddik valaki TALÁN le nem veszi!