new generation ellopta garescc-et mert igért nekem vmités ö meg csak ugy ellopta
new generation ellopott valamit!!
Posted in
General
Szerintem meg szánalmas ez a veszekedés. Egyrészt senkit nem érdekel, másrészt meg nincs nektek más dolgotok?
boom, szerintem a másik topikban a 2. hozzászólásoddal el is játszottad a dolgot. Andre, neked is. Szóközhiány, "helyesirásról" és "nemleszel". Amúgy igazad van. :)
És még Te(Nagybetűvel,még) beszélsz itt másoknak a helyesirásról,már bocsánat,de szerintem neked is kéne menned valami tanfolyamra!!! Moderátor te? Soha,sehol semmilyen körülmények közt nemleszel! (Persz ez,csak az én véleményem)!! By;Andre!
Na ez igaz new ez igaz attis te vagy a legnaggyobb csaló ha én moderátor lennék akko te egyből repülnél szerintem a magyarok háromnegyed százaléka ellened van a többit csak elcsaltad hogy aggyon pontot ezért hisz nekem én nekem a telómon vgay 1000 kép van hogy felrakjam de keresem az usb mert elveszett de ha meglesz akkor neked annyi!!!! kössz NEW IGAZAD VAN!!!!...BY:boom
TUDOD KI LOPTA EL! HAZUDNI NEM KÉNE! TE ADTAD MEG A JELSZAVÁT LEGALÁBBIS HA AZ... LEGNAGYOBB CSALÓ VAGY TANXBA, MEG SE NÉZTEM,HOGY VALÓDI-E A JELSZÓ!!! TE ADOD MEG FOLYTON ATTIS JELSZAVÁT NEKEM!!! hatalmas csaló vagy, és semmit nem loptam el, és le lehet szállni rólam, nem viszem fel a nevedet, ha tetszik, ha nem