Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, belépéssel kapcsolatosan. Nem tudok feljelentkezni a Darts egyik játékára sem, letöltési hibát ír ki. Nem tudom mi lehet a gond, kérem aki tud segítsen!!! Köszi előre is: Sharon
blépési hiba
Posted in
General
Köszi Operátor!!! Megoldódott a problémám!!! Megoldás egy új böngészőt töltöttem le, mely az Opera. De azért érdekes hogy a Firefox és az Explorer sem tudta megnyitni. Köszönöm mégegyszer!!!! Sharon
következőket tudom javasolni: - böngészőben ideiglenes fájlokat kiüríteni (utána böngészőt újraindítani) - java plugin cache ürítés - proxy nélkül csatlakozni - másik böngészőt próbálni OP
Köszi a javaslatot, de már ezt kipróbáltam és semmi eredménye nem volt. Az emailban küldött javaslatotok sem volt nyerő, azaz a java plugin cache-t is töröltem. A másik javaslatotok az volt hogy próbáljak meg proxy nélkül csatlakozni. Próbáltam, de abban nem vagyok biztos hogy jól csináltam-e. A probléma továbbra is megmaradt. Az érdekessége a dolognak, hogy minden más játékot enged indítani, kivéve a darts 3 verzióját. Megköszönném ha valaki tudna segíteni!!!!! Üdv. mindenkinek: Sharon001
Sziasztok!Télleg jó lenne ha jönne valami válasz hogy mennyi ídeig is tart ez??:'( LÉCCI OLDJÁTOK FEL AZ IP-EMET:(
Még annyit tennék hozzá, hogy már végigtornáztam az összes beállítást amit a segítség menűben adtok, de továbbra is eredménytelenül. Legalább sziveskedjetek egy pár sor erejéig válaszolni. Köszönöm. Sharon