FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Tisztelt OPERATOR
Posted in 
General
Tisztelt OPERATOR
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Tisztelt OPERATOR
Mindössze annyi problémám van, hogy a magyar moderátor néha túllépi, avagy túl szigorúan értelmezi a FoD szabályait, más esetekben pedig nem látom a problémamegoldó, segítő készséget rajta.
Nem vagyok szent, ahogy mások sem, hadd jegyezzem meg mindenek előtt.
Amikor a közös chat-be írtam a következő üzenetet:

üdvözlet a "MÁS" embernek, akinek 377 pontja van

3 napos kitiltást kaptam. Úgy vélem, egy ilyen üzenet nem tartalmazott sem trágárságot, sem sértést másra nézve (adott esetben a moderátor), vagy ha esetleg az ő személyére nézve ez sértő volt, akkor jelezze felém, de nem ilyen módon.
Emberi módon is megoldható lenne a moderálás, természetesen egyetértek a szükségességével, valamint a hasznosságával.
Sztem másért kaptad a büntetést
Nézd, kaptam már demeritet káromkodásért, de itt tényleg erről volt szó, nem tépném itt a számat feleslegesen, ahogy eddig sem tettem, ha jogos volt egy büntetés.
Igen, biztos nem tettél semmmit azért rúgtak ki. Én is ugyan erre gondolok. Ez olyan biztos, ahogy itt állok. CSAKHOGY ÜLÖK ÉS NEM ÁLLOK!
Üdv,

Akár hiszed akár nem a "más" megnevezést én félreérthetetlen megjegyzésnek vettem már csak a "" miatt is.
Szerinted ez nem tartozik a sértegetés kategóriába?

Javasolnám hogy az osztálytársaidnál és közeli barátaidnál próbálgasd a jóizlés határait, ne velem, és  ne a közösbe chatbe.

A segítőkészséget pedig kicsit konkrétabban kellene indokolni, illetve példákkal alátámasztani mert így sajnos nem tudok rá reagálni semmilyen formában.

Minden jót,

U.i.: Javasolnám az 5.5-ös szabály elolvasását(szükség esetén többször), a további meglepetések elkerülése végett.

iNf.
FlyOrDie Moderator

Nem tudom, hol élünk, de a magyar nyelv szabályai szerint a "más" ember még nem azonos a homoszexuálissal, ahogy azt egyesek értemezik, itt kértem azt, hogy amennyiben ez sértő, bántó, jelezze, s korrigálok, ez esetben elnézést kérek.
Úgy vélem, korábban is tudtunk normális hangnemben beszélni, ahogy más moderátorokkal sem okozott ez problémát.
Nekem is lenne egy javaslatom, mégpedig a Helyesírási kéziszótár gyakoribb használata, ha már a lealacsonyodást próbáljuk egyre nagyobb mélységekbe vinni.
A segítőkészség alatt azt értem, hogy a feltételezések szerint már korábban kitiltott, most mások nevét lemásoló egyének ellen, akik flood-olnak, zavarják a normális beszélgetést, határozottabban kéne fellépni.
Egyébként még észrevételként annyit, hogy nem a büntetés elkerülése végett, hanem egy probléma tisztázása céljából használtam egy másik nicknevet. 
Amennyiben ezzel is vétettem a szabályzat ellen, tessék megtenni a szükséges lépéseket, s nagyobb öröm ne érje az életben az ezt meglépőket. Részemről lezártnak tekintem a témát, még az üzemeltető esetleges hozzászólását várom.
Javasolni tudom neked az olvasási módszereid teljes átalakítását, különösen nagy figyelmet fordítva a szövegértésre és annak értelmezésére.
Üdv,

Egy kicsit elrugaszkodtál a tárgytól.Az olvasási/megértési módszerekről most nem nyitnék vitát,úgyhogy ha sértegetés párharcokra vágysz nem jó helyen keresgélsz.

Ha OP-tól vársz választ javaslom az "elérhetőség" menüpont alatt található címek valamelyikét.

Remélem nem várod el se tőlem, se senkitől hogy utánaolvasson mi mindent jelenthet még amit írtál ill., mire gondolhattál te.Ha valamit leírsz 100 embernek akkor ügyelj arra hogy az senki számára ne legyen félreérthető.

Minden jót,
iNf.
FOD-MOD
hali.letőltőttem a 3d biliárd játékot.a játék jó de nem udok játszani senkivel.mi a gond??
a pc játélkon csa kelöfizetök jácchatnak és chatolhatnak 
Azt szeretném + tudni hogy mi ez hogy minden nap törlitek 1 nickem és nem is csinálok semmit. Ok mások sértegetése ez kicsit LoL szerintem. Utána + még 1et a bünetés elkerüléséér vagy miér. És az az érdekes hogy báttyám is jáccik ezen a gépen és az ő nickjei + maradnak.....érdekes. Ez hogy is működik? 
Ja és dátum sincs hogy meddig nem szabadna feljönnöm szóval én ezt nem értem. Mást némítotok + hasonlók engem élből töröltök.Jó lenne elmagyaráznátok hogy van ez!!!!
"nem is csinálok semmit"

ez a nem kicsit lol...

Op
Nah most már kaptam 1 Ip bannt is:( De lécci Infy legalább te válaszolj hogy mit tettem?:( Vagy ha kitörölnétek az összes nickem és tényleg csak 1et használnék?Nem hiszem el hogy ekkora bűnt csináltam hogy Ip bann jár mikor még soha némítva se voltam. Ne csináljátok már...:( De Op te se válaszoltál csak 1 lényegtelen dolgot kiszűrtél belőle.Az a lényeg hogy szeretnék még maradni az oldalon legalább 1 nickel:p Köszi!!!!
Talán nem kellett volna egyfolytában másokat zaklatni, szidalmazni, sértegetni...
De erre magadtól is rájöhettél volna.

Gy.k.
http://www.flyordie.hu/moderacio.html

Javaslom, hogy tovább ne raboljuk egymás idejét.

Köszönöm.

OP
Vagy Infy bejöhetnél + beszélni ezt:( azt max kivágsz innen:( Kösz még 1x
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech