Nem tudom, hol élünk, de a magyar nyelv szabályai szerint a "más" ember még nem azonos a homoszexuálissal, ahogy azt egyesek értemezik, itt kértem azt, hogy amennyiben ez sértő, bántó, jelezze, s korrigálok, ez esetben elnézést kérek.
Úgy vélem, korábban is tudtunk normális hangnemben beszélni, ahogy más moderátorokkal sem okozott ez problémát.
Nekem is lenne egy javaslatom, mégpedig a Helyesírási kéziszótár gyakoribb használata, ha már a lealacsonyodást próbáljuk egyre nagyobb mélységekbe vinni.
A segítőkészség alatt azt értem, hogy a feltételezések szerint már korábban kitiltott, most mások nevét lemásoló egyének ellen, akik flood-olnak, zavarják a normális beszélgetést, határozottabban kéne fellépni.
Egyébként még észrevételként annyit, hogy nem a büntetés elkerülése végett, hanem egy probléma tisztázása céljából használtam egy másik nicknevet.
Amennyiben ezzel is vétettem a szabályzat ellen, tessék megtenni a szükséges lépéseket, s nagyobb öröm ne érje az életben az ezt meglépőket. Részemről lezártnak tekintem a témát, még az üzemeltető esetleges hozzászólását várom.