"kitíltottad olyan "nevemet" is amelyikkel senkisem káromkodott"
valamit akkor tisztázzunk: az úgy nem megy, hogy van egy neved amivel nem káromkodsz, és közben gyártod a többit amin ugy érzed mindent megtehetsz, mert van egy másik ami "érinthetetlen"...
"Most ettől a nick-től is búcsúzhatok, pedig sohasem káromkodtam vele, sőt a feleségem sem aki egykor regisztrálta."
Ha nem tudnád, ez sem megengedett. Ha egymás nevét használjátok, akkor nem kéne csodálkozni hogy egymás tetteiért is feleltek...
"így ugyanazon IP címen jelentkezett fel."
tehát akkor mit kéne tennünk? azt hogy mindenki mondhassa, hogy "nem én voltam, hanem a kutyám, macskám gyerekem"?
Gondolom nézed a híreket, tudod, hogy jövőre már az se fog működni ha autóval szabálytalankodsz, hogy másra kened akire nem vagy kötelező vallani. Ezt is fogd fel így... És beszéld meg a kedves családtagjaiddal. Sajnos nem áll módunkban minden gép elé egy moderátort ültetni, hogy figyelje épp ki van ott...
"Ezzel végleg sikerült kitakarítanod innen a fajtámat."
sajnos a fajtádat még nem egészen...
"Egyre többen látják úgy"
főleg azok a hozzád hasonlóak (vagy családtagjaik), akik nem bírnak magukkal, és a többi kedves játékosnak igencsak a terhére vannak, ugyanis a szidalmazásokon kívül mást nem nagyon csinálnak.
OP