2 pontom volt 200feletti embert vertem meg.....8 pontot adot.Máskor 100 alatti emberkéket verek es sokkal tőbbet ad.NEMERTEM MI ALAPJÁN SZÁMOL.Világositsatok fel.Es olyan is volt,hogy kiléptek és akkor se kaptam semmit.HOGY IS VAN EZ???
hogy számolják a pontokat?
Posted in
General
Ennek több oka is lehet: - több meccset játszottál ugyanazon ellenfél ellen (ld fenti link) - túl nagy a pontkülönbség (ld fenti link) - az ellenfél még túl kevés meccset játszott - probléma a szerverrel - stb.. OP
Igazsagtalannak tartom, hogy ha ketten tobb partit jatszanak egymas ellen, akkor azt nem kulon-kulon, egymastol fuggetlenul ertekelik. Ezzel a varthoz kepest aktualisan jobban allo jatekost arra osztonzik, hogy lepjen ki. (Csoka Endre matematikus) ui.: Bar ez mar szubjektiv, a pontszamcsokkentes utemet is tul radikalisnak erzem.
Teljesen egyetértek, a pontrendszer sajnos nem teljesen igazságos. Régebbi kedves játékosaink még talán emlékeznek arra, amikor az említett módon számoltuk a pontokat, azaz minden meccset külön. Azzal az volt a probléma, hogy túlságosan megkönnyítette a csalók dolgát, akik ennek köszönhetően még többen voltak, mint most. Véleményünk szerint még mindig ez a mostani a kisebbik rossz. A másik dolog tényleg szubjektív, én például nem tartom radikálisnak a napi egy pontot ;) OP