FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Olvasd el , ha érdekel
Posted in 
General
Olvasd el , ha érdekel
Posted in 
General
Olvasd el , ha érdekel
Időnként megnézem a fórumot, mert kiváncsi vagyok rá, mint álltalában sokan mások is.
Ami legelőszőr szembetűnő dolog, hogy itt 
nem
 véleménycsere folyik, amire kitalálták , hanem egymás gyalázása. Pedig a fórum nagyon jó dolog, ha arra használnánk amire való.....ez a beszélgetés.
Sok esetben nem is érteni az üzenetek lényegét, csak a ,,hősködés ,,árad belőle, de értelme nincs.
- Mennyivel gazdagabbak lennénk, ha értenénk egymás szavát ! -  és milyen szegények, ha csak a ,,pontokért,, járunk ide.
Játszani jövünk erre az oldalra, mert szeretünk játszani, de őrizzük meg emberi méltóságunkat- csak igy lesz a játékból szórakozás is !
Piros pontot indítványozok konspirátornak:))
Nem akarom túllihegni a témát, csak annyit még, személyes példával élhető mintákat mutatni egyáltalán nem demagóg duma, hanem a legtöbb, amit játékosként megtehetünk.
Egyetértek. Viszont én azt egy szóval sem mondtam, hogy a gyerekek ne játsszanak. Sőt, inkább ezekkel foglalkozzanak, mert ez még talán később a hasznukra is válhat :)
1. Én nem hagyom el az oldalt mert jó!
2. A gyerekek azért ha nem jönnek akkor senki nem lesz.
3. a felnőttek mehetnek rajta a gyerekek nem.
4. a Flyordie háromnegyede megy el kb akkor 3000 játékso lesz kb.
Ami csak felnőtt.
Nem azért lett hogy játszunk??
Üdv! Szeretnék hozzászólni a beszélgetés életkorra vonatkozó részéhez. Szerintem a játékportálon jelenlévő deviáns magatartás és a játékosok, hozzászólók életkora között lehet összefüggés. De nem túl szoros és közvetlen. Arra gondolok, hogy, sokan próbálják a személyes kudarcaikat, és kissebrendűségi komplexusaikat kompenzálni azzal, hogy a többi játékos főlé kerekednek valamilyen formában. Ennek gyakori eszköze a játékban való csalás, vagy a többiek terrorizálása alpári formában. Ha valaki a valódi életben nyugodt, biztos családi háttérrel rendelkezik, az életben megtalálta a számítását, biztos egzisztenciával rendelkezik, igen valószínűtlen, hogy itt akar "király" lenni foggal-körömmel. Az életkorral a még elnem ért sikerek és a jövő bizonytalansága miatt lehet összefüggés. A gyerekek között talán gyakoribb az ilyen. Sajnos ugyanez az összefüggés vonatkozik a felnőttkorú játékosokra is. Ma magyarországon ez a hely nem lesz különb, mint a társadalom egésze!!! A gyerekek játékhoz való jogát pedig ne vitassuk el. Nehogy már megpróbáljuk őket innen kiútálni! Nekem a gyermekem mutatta meg ezt a játékoldalt. Én ittragadtam, ő már nemjár ide. Nem díjazta  a beszélgetési stílust ami általában itt jellemző. Demagóg duma, de csak személyes példamutatássl lehet javítani a helyzeten.
üdv:konspirátor
Természetesen, ha tud normálisan fogalmazni.
9 éves kortól szabad a tőtikés nagymesternek?
Végül is igen :)
Az én figyelmemet csak az ragadta meg, hogy ez a fórum valahogy messze kirí azok közül, amiket én eddig láttam, bár nem vagyok túl nagy fórumozó. Ennek az okát próbáltam megtippelni, vagy van benne igazság, vagy nincs :)
Tehát megegyezhetünk benne: kár lenne a fórum nívótlanságát generációs problémává redukálni..
Sajnos korhatár alapján történő szűkítés gyakorlatilag megoldhatatlan, ezért ebbe fölösleges belemenni. Én csak azt szerettem volna mondani, hogy sok fórumozó képtelen, vagy csak nem akar értelmesen fogalmazni.
Bizonyos hozzászólások elolvasása után olyan kép alakul ki bennem, hogy egy elég fiatal játékos írta, aki mondjuk abban a tudatban van, hogy a fórum névtelen, ezért lehet láromkodni, stb.
Persze az is lehet, hogy az illető idősebb, mint gondolnám, csahogy ez még elszomorítóbb.
Egyébként ezzel nem általánosítani akarok, biztos vagyok benne, hogy van olyan általános iskolás emberke, aki értelmesebb(en fogalmaz), mint egy "felnőtt"...
A fórumot korra való tekintet nélkül bárki használhatja.
Gond csak ennek az ellenkezője lehetne.
Az a gond, hogy mindenki korhatár nélkül használja a fórumot. Emiatt néha olyan hozzászólások születnek, amit néhányszor figyelmesen el kell olvasnom, hogy rájöjjek, mit is akart vele mondani az illető. Szerintem hogyha valaki segítségre szorul, kultúráltan is meg lehet fogalmazni azt a nyamvadt pár szavas kérdést...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk