hogy lehet ilyen oldalt csinálni???? hon an vanak a játékok
hogy lehet ilyen oldalt csinálni?
Posted in
General
Lehet, hogy én értettem rosszul, de a témaindító nem egy flyordie.hu-hoz hasonló oldalt szeretne készíteni? Mert ha igen, akkor ahhoz igen kevés lenne a html...
Figyelj html szerkeztő is kell hozzá de egyszerű megoldás áthúzod az itteni oldalad pl. mlap.hu -sra vagy gportal.hu -ra de ha marha egyszerűt akarsz akkor privi.hu -ra de html szerkeztő fontos jam és begyél le sorelválasztót
vagy pedig szimplán notepad...mert azzal is meg lehet írni, csak oda már tudni kell...az ilyenekkel h dreamweaver meg társainal könnyebb mivel ott már egy csomó dolog be van táplálva...szóval kell egy html szerkesztő, aztán meg keressél ahoz vmilyen leírást. és nyomhatod. ja meg azért keresgélhetsz vmi scriptek után is:P
sztem egy HTLM szerkesztővel probáld meg de ahoz kőzepes szintű tudás kéne az oldal csináláshoz és az Office Xp Proffesional ban van egy HTLM szerkesztő :D
Javítva előző hozzászólásom "webprogramozás" helyett "webprogramozási nyelvre" gondoltam.
Megtanulod html-t (mindennek az alapja), megtanulsz pár webprogramozást, és már törheted a fejed is ilyen oldalon.. (jah és kb 13 ezer ft kezdőtőke)