Engem anyira nem zavar, már túltettem magam rajta. Persze abban a pillanatban nyilván ez bosszantó, de hát ez van. Mint már többször említettem ez "Az Internet átka!" Nos egy elképzelhető megoldásnak tartanám (nem én találom ki ezt a megoldást mert már van ilyen), hogy amenyiben az egyik játékos kilép a meccsből (például megszakadás miatt) a rendszer fenntartaná neki a kapcsolatot (mármint a szobát ahol játszik) egy bizonyos ideig, modjuk 1.5-2 perc ha esetleg a játékos időben értesülést kap a megszakadásról akkor bőven lenne ideje visszatérni a játékba. Igaz ezesetben valami olyasmit is figyelembe kéne venni ha tele van a szoba akkor valami magasabb prioritást kapna belépésnél, hogy mindenképp be tudjon menni. Mindez fantasztikus ötlet lenne szerintem, ha nem lennének olyan emberkék (most kerülöm a csunya szavakat bármi meglepő :) ) akik mondjuk csak pusztán jóindulatból, vagy vesztett állás közeledte esetén, vagy csak mert miért ne, állandóan kilépegetnének hogy örömet okozzanak ellenfelüknek így mindíg végig kellene várni azt a sok időt... Azt is meg lehetne oldani gondolom, hogy ilyen kilépés belépés csak egyszer történhessen meg és ne lehessen vele visszaélni, de szerintem ebből meg az lenne hogy az előbbiekhez hasonló jóindulatú emberek :) inkább kilépnének csak azért a meccs vége előtt hogy a másiknak végig kelljen várnia az adott időt, semminthogy feladják. Szóval én el is vetettem a saját ötletem :) Itt utalnék vissza a komment elején említett Internet Átka szövegre. Sajnos a jó ötleteket sem lehet megvalósítani Ilyen bosszantó dolgok miatt. Persze az is lehet, hogy ez csak szerintem jó ötlet. Vagy ha gondoljátok lehet Upgrade-elni :) Pl Ha valaki kilép/megszakad akkor a másik félnek lenne egy olyan döntési lehetősége hogy megvárja vagy nem várja meg míg viszajön. Hát ezis csak egy légből kapott ötlet... Véleményezze akinek van kedve. OP?