FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Lenne egy saját kérdésem
Posted in 
General
Lenne egy saját kérdésem
Posted in 
General
Lenne egy saját kérdésem
Ha a moderátorok letiltanak valakit vagy ideiglenes büntetést szabnak ki rá akkor, ha az állítólagos bűnös képes lenne bizonyítani ártatlanságát. A moderátorok képesek lennének visszavonni a büntetés által okozott kárt?

+ Vagyis ha mondjuk pont 0-ázása a büntetés, akkor képesek visszaállítani, vagy csak elnézést kérnek?

U.I: moderátorok ne vegyétek magatokra, én csak szeretném ezt tudni.
énmeg azt kérdezném hogy valójában minek kellenek a moderátorok? pl mi lenne másképpen ha ők  nem lennének???
  - progisok így is vannak, külön jó hogy a szabályzat nem tiltja jelmondat alatt őket a moderátorok is támogatják. Végülis miért is lenne szabálytalan az ha egy progis a pofádbaröhög és nagyhangal a parti után minősíti a játékodat
  - a csunyabeszédet meg a deviáns viselkedést kiszűrni nem tudják,/nem is lehet egy ember annyi nevet csinál amennyit akar, aztán ugyamnaz a hulladék forgatja mindig vissza magát/

Eszembejutott egy párhuzam, a politikusok is pont ilyenek minht itt a moderátorok, önamgukat ismerik el törvényesnek, ami a szabályzaton kivül áll, az meg a tilos. átjárás nincs, csak szabályzat betűje , amire lehet hivatkozni, elbujni mögé, a rendszer meg mégis sz**

Szia jatekfarkas ,ez úton szeretném közölni veled,jó lenne ,ha legközelebb nem zavarnál meccs közben a nem túl barátságos jelzőiddel,ha én okot sem adok rá,és az előszobában sem kéne úgy beszélni ,csak mert progis vagyok...de legalább jobb ember ,mint te!thx
Hi

Már egy ideje moderátor vagyok, de nem tudok róla hogy én vagy akárki más támogatná a programosokat, ez elég abszurd lenne.Ez a feltétel amit op megszabott ez szerintem az alsó határ.Ahoz hogy el lehessen dönteni azt hogy valaki alkalmas-e ilyesmire ahoz egy kis pszichológia vizsgálat kéne.1 év nem túl sok idő.Amikor valaki megkérdezi mi az a felkiáltójel, mert pl akkor regelt az oldalra 5 perce, és megmondom neki az az első kérdése hogy én is lehetek?Tehát az 1 év meg a 4 pötty az alap.

Üdv.
Kedves GÁBOR_0706 

Attól hogy elküldünk bármiféle bizonyítékot ami rendelkezésünkre állhat, még bárki mondhatja hogy a macskája volt.
Olyan bizonyíték nem áll rendelkezésünkre amivel minden kétséget kizáróan bizonyítani tudnánk, hogy ki csinált mit, hiszen nem állíthatunk mindenki gépe mellé egy moderátort, aki figyeli hogy éppen ki matat a billentyűzeten.
Éppen ezért világosan benne van a szabályzatban, hogy mindenki teljes mértékben felelős a saját neve alatt történt tettekért, akár a mcsakája csinálta akár a kutyája. Ilyen kifogásat érthető okokból nem áll módunkban komolyan venni.

OP
Szia OP.
Az nem lehetne egy megoldás a sok reklamálásra, ha elküldenétek a letiltottnak a "bizonyítékot"?
Akkor nem mondhatná, hogy a macskám steppelte el a szettevetteteremtettét.:)
(Nem tudom, de lehet ez mégjobban leterhelné a modokat.)
Üdv.Gábor
Kedves Mσиѕтεя-Mнz,

Úgy gondolom, hogy akkor lehet valaki alkalmas moderátornak ha elég hosszú időt eltöltött már oldalunkon játékkal, egyebekkel, és ezért nagyjából tudja mi merre hány méter.
Az 1 pontos modra én is kiváncsi lennék...

OP
OP az a 4 es kocka mért olyan fontos? 
moderátor nem lehet  4 es kockán alul?
látam már modit 1 es kockával is
léccives válaszoljál köszi
Valószinüleg azért, mert effektíve nincs is moderátor a táblás szobákban...
Volt egy felhívásom pár hete hogy aki szeretne az jelentkezzen, ám ha senki nem akar az lenni, én nem erőszakolhatom rá senkire.

OP
SEMMIT NEM ÉRZEK A MUNKÁTOKBÓL, EZEN NEKTEK KELL ELGONDOLKODNI ÉS NEM NEKEM, HOGY ÉREZZEK VALAMIT
Ha ugyanaz lenne nélkülük is akkor téged miért zavarnak?
Már megbocsáss, de ennél nagyobb butaságot hogy a moderátorok támogatják a progisokat már rég hallottam...

Te nyílván jobban csinálnád, de könnyebb mindent csak fikázni. Ezért kár volt idejönni...

Legközelebb szívesen veszem a tanácsodat arról, hogyan oldanád meg a más néven visszatérést például.

Valamint ismét megkérdezném: ha nem tetszik egy-két progis hozzáállása, miért játszol velük?

OP
Szia !
Nem tudom hogy igazad van-e, abban nem vagyok kompetens. de egy biztos, hogy nem tuloztom. Pontosan ugy történt a dolog, ahogy azt leirtam............én is utálom a káromkodást és a trágár beszédet is, és a sors fintora talán, hogy pont engem zárnak ki ezért végleg, amit nem követtem el....Igy irja a lapon, ami felháboritó :  OK KÁROMKODÁS - .....HOGY EZT KI TETTE NEM TUDOM, de már nem is érdekel, viszont ha ilyen moderátoraink vannak, akkor ezután lehet én is ,,káromkodni,, fogok , mert azokat nem büntetik !
Én az angollarkis tapasztalataimat tudom mondani egyedül. 

Az ottani moderátorokra roppant megfontoltság jellemző, és csak rendkívül durva esetekben szabják ki a büntetéseket. Továbbá nem egy példa volt rá hogy olyan kapta vissza a chat,- vagy fórumjogát aki ráfogta kistesójára, barátjára, lassan már a szobakaktuszára a baklövését, és engedtek neki. 

Abban a játékban kicsit máshogy működnek a dolgok mint a legtöbb itteni játék pontrendszerében, így a pontok nullázásához nem tudok hozzászólni. A lényeg hogy a moderátorok sem ott, és feltehetőleg máshol sem pusztán a hasukra ütnek hogy "oké, akkor őt most büntetjük". Ha netalántán mégis egy hiba fordulna elő, bizonyára van mód kompenzációra. De mint mondtam, a moderátorok is tisztában vannak felelősségük mértékével, és csak megalapozott gyanúval büntetnek.
Szia,

Nem tudom elképzelni, hogy valakit is letiltanának véglegesen, mert káromkodik. Nem lehet, hogy túloztál? A moderátorok, ha káromkodik valaki, akkor is csak letiltják pár napra. Vagy nincs igazam? :S:S:S:
Nagyon érdekesnek találom  a kérdést, ugyanis  van valóságalapja, mert velem fordult elő, hogy igazságtalanul tiltottak ki, de sajna nem tudom bizonyitani.
Konkrétan az történt, hogy cca másfél hónapig nem játszottam, aztán felléptem és másnap reggelre már letiltották a nevem..........azt irta, hogy az ok ,,káromkodás,, pedig ez nem volt igaz, amit sajna nem tudok bizonyitani...........vajon ilyenkor mit lehet tenni??????
.......SEMMIT   ????
Lehet, hogy igazad van köszönöm
igy a kérdésednek nincs valóságalapja..szerintem választ se várj!bye
én annyit tennék hozzá,hogy szerintem a moderátorok nem tévednek ilyesmiben, pl ha valaki büntetést kap annak van oka( oka=a szabálysértés egyértelmű)és olyat se hallottam még,hogy valaki jogosan panaszkodjon ,inkább hallgat a bűnös...:d 
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk