FlyOrDie.com
« Back to All Topics
megszakadt a kapcsolat
Posted in 
General
megszakadt a kapcsolat
Posted in 
General
megszakadt a kapcsolat
játszottam éppen Nesnaika ellen és egyszer csak megszakadt a kapcsolat pedig nyerésre álltam(volt 2 bástyám meg hat gyalog az ellenfelemnek pedig 1 futója meg 8 másodperce) azt szeretném tudni hogy miért tőlem vontak le pontot?
2006.08.01 15.04z-kor
u.i.:remélem orvosolni tudjáka problémámat
Még nem írtam ide a fórumba, most is csak mérgemben teszem. Ma játszottam az amőbán, kétszer is nyerésre álltam. Már majdnem letelt az ellenfelem ideje, amikor a gép kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat. Igy vesztettem, 2x20-at. A két játékos, akkikkel játszottam pedig nyertek. Nem is tudtam,hogy a vesztesek kapnak pontot.Úgy hogy megkérném a rendszergazdákat,hogy adják vissza a 40 pontomat.
 Sziasztok!    

Nekem is volt ilyen,többször... És én vesztettem el a partyt,hiába álltam nyerve. Buktam 5 pontot 35 pont nyerés helyett...De sajnos ezt senki nem adja vissza.

Nálam is megszakad állandoan.Játszottam a poolon és 7 megszakadt a kapcsolat.213 pontrol 120 pontra csökent.Ezért kérem a rendszergazdákat hogy, csinálják meg a kapcsolatot és adják vissza a pontomat!!!! :@ 
szeretek itt játszani, de már elmúlt....
mert már nem lehet, állandóan lefagy, és a játék közepén, ha esetleg sikerül játszani, bebas egy reklámot. hát elegem van , PÁ
Sziasztok!
Nekem is kezd elegem lenni a folytonos szakadásokból.
Félreértés ne essék nem a netem szakad, hanem a FlyOrDie szerver bont!
Ráadásul én fizettem is a játékért.
Néhány más játék honlap megoldotta már az ilyen problémákat. El kéne lesni az ottani megoldásokat.
Például tárolják a játszmát és később lehet folytatni.
Vagy képes a rendszer érzékelni a véletlen bontást, és nem veszi el a pontot a játékosoktól.
Nem tudom, hogy a szervezők elolvassák-e ezeket a panaszokat, de nem látok túl nagy esélyt erre...
Üdv Mindenkinek
Szia metrona!

ÉN FIZETTEM A JÁTÉKÉRT.
Minek fizettél? Én is gondolkodtam rajta, de mi lett volna az előnye, ha előfizetek? Mi vagy ki garantálja azt hogy nem fagy le? Vagy azért hogy ne legyen reklám? Ott rohadjon meg a reklám, éntőlem elfér..  
Ma 80 pontot buktam zsinórba mert megszakadt a kapcsolat. Nem nekem hanem annak akivel játszottam. Volt olyan, hogy a második lépésnél. Szerintem nem minden esetben van szó csalásról. Valahogy azt kellene megoldani, hogy ha nem az én gépemen szakad meg a kapcsolat akkor tőllem ne vonjon le pontot. 
Olvassa ezt egyáltalán illetékes ember, vagy csak egymást szórakoztatjuk a problémáinkkal.Nekem kb.10 percenként lefagy a játékom.A pontokat bukom, ráadásul mehetek vissza elnézést kérni mindenkitől, hogy nem bunkóságból vágtam rá az ajtót.Nem lehet ez ellen tenni valamit?Halló!!!!Rendszergazdák!!!Ébresztő!!!Más oldalakon semmi gondom a nettel.A hiba nállatok lapul tisztelt Flyordie team.
én legjobban úgy szeretek nyerni, ha az ellenfelemet kidobja a szerver :D
Aranyos, teljesen igazad van. Ha már pontokat számol a rendszer,talán rendesen kelle végeznie. A go- nál az bukja a partit, akinek megszakadt. Sok sikert :)
Jól mondod, a rendszer rendesen számolja a pontokat. 
Az bukja a partit, akinek megszakadt a kapcsolata.

OP
Kedves operátor !
Nagyon okos, építő jellegű a válaszod.
Sok segítséget nyújt, sok mindent megmagyaráz.
Valóban számol, ha megszakad a kapcsolat, bár az is percekig tart. Közben a másik a haját tépi.
De miért szakad meg ? Éredekes módon a reklámok nem szakadnak meg. Ezt a kérdést már párszor feltettem.
Sosem kaptam választ. Talán egy kicsit arra is oda kellene figyelni, amiről ez a weboldal szól. 
Tiszteletem
Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben hogy minden egyes kedves felhasználónk gépe és a szerverünk közötti útvonalakon a kapcsolatot életben tudjuk tartani.
Adataink szerint erősen szolgáltató függő a dolog, megpróbálhatsz másik szolgáltatón keresztül csatlakozni, hátha úgy jobb lesz. Vagy ha routert is használsz akkor anélkül...
Ez mitsem változat a tényen, hogy azt kell kihozni vesztesnek akinél a kapcsolat megszakad, ellenkező esetben a rendszerrel nagyon könnyű lenne visszaélni.

OP
Köszönöm a felvilágosítást. Sajnos az én esetemben (zömében) nem a szolgáltató miatt bomlik a kapcsolat, ill. lassul le. Mint már említettem, a reklámok feszt jönnek, szépen látható. Miközben én meg nem tudok lépni. De nem ragozom tovább, hiszen sokadszorra sem kaptam erre reagálást. Üdvözlettel
Most, hogy ezeket az esteket olvastam állt össze bennem a kép. A minap sakkoztam és 1 órán belül 3x fordult elo, hogy az ellenfelem kilepett a jatekbol es en kaptam a pontokat. Volt, hogy 2 perc után. Es a jatek nagyon akadozott. Alig tudtam lepni a babukkal, sot el is szurtam lepest emiatt. Ha azonnal leptem, az is legalabb 10mp-embe kerult.
Na mindebbol csak azt akarom kihozni, hogy lehet, hogy az ellenfelem is hasonlo kurolmenyeket tapasztalt. 
mindenkinek magszakad független a szolgáltatótól !!!!!!!
Könyörgöm!!! Nem nálunk szakad meg a kapcsolat, mert amíg ki nem írja, hogy "Összeköttetés megszakadt" addig minden link működik(nézet, nagyítás, 2D/3D, stb...).
TEHÁT NEM NÁLUNK VAN A HIBA!!!

Nekem is megszakad párszor.Most mit tehetnének a moderátorok.Most mindenki kérhetne 20 meg 4 pontot.
ez így most nem megy.Szerintem is idegesítő de megszokható.
Nekem is megszakad párszor.Most mit tehetnének a moderátorok.Most mindenki kérhetne 20 meg 4 pontot.
ez így most nem megy.Szerintem is idegesítő de megszokható.
ez olyan lesz mint a progisokkal is volt, hogy van akit bánt de mégis elviselitek, hát ilyen az oldal.. ilyen az élet...
Én is ezt mondom játékfarkas.
Én már két kezemen nem tudom megszámolni hogy ez már hányszor volt,de az vígasztal hogy ellen em is sokszor volt!:)Kérem ha lehet ennek érdekében valamit tenni...Volt olyan is hogy a hirdetés miatt fagyott le a játék vagy lassúlt be annyira hogy 2X annyi idő telt el a lépéseim között illetve a lépésem után is számolja le tőlem az időmet!Kedves OPERÁTOROK ezzel lehet valamit csinálni?
fizess elö és akor nem fog a reklámok miatt belasulni ien egyszerü nekem is már szakadt meg sokszor meg az elenfeleimnek is de már megszoktam ugy hogy nem zavar ti uis törödjetek bele és szokjátok meg és akor oan lesz mintha nem is lene
ÉN amikor játszok nincsenek reklámok.És nem fizettem elő.:)
nekem sincs előfizetve és nincsenek reklámok azota miota friss xp-t tetem fel
Helló mindenkinek!
 Nekem kicsit más jellegű a problémám, Én is nagyon sok pontot vesztettem már azért, mert 8-as Poolban játék közben egyszer csak megáll a kép. Hallom, hogy az ellenfél lök, vagy-ha nekem kéne- egy idő után megszólal a visszaszámláló. Nagyon idegesít. Elolvastam  mindent, amit a kapcsolat megszakadásának elkerüléséről írtaka  GYIK-ban, de semmi. Mindent kipróbáltam, de ugyanúgy lefagy a játék. Nem minden játék, de úgy 33%.
ha vki tud vmi okosta, kérem válaszoljon!
Hagyjátok ezt.(Már kiveséztük a témát)
Nem akarok okoskodni de sokaknak baja van ezzel de mégse szólnak.Akiknek jó azoknak hogy? Azért mert nincs hiba a gépükbe.De akinek rossz annak a gépében van a hiba.Vagy a netszolgáltató rossz.Ezt a topicot be lehetne zárni mert nem ér semmit.
Ez nem claivoyancéhez szólt.Ő neki még normális a kérdése.Főleg hogy ennyi mindent próbálgatott.
Kösz, bár ebbe nemigen nyugodnak bele sokan. Köztük én se.
Olvastam az eddigi hozzászólásokat, és csak problémaleírásokat találtam. Nem nagyon van illetékestől olyan válasz, ami segítene. Sajnos.
Így nagyon sok ember meg fogja unni a játékot. Sajnos. Remélhetőleg azért lesz változás...
Szerintem a megszakadás program hiba,mely jöhet az ellenféltől is.Olyan propramokat dobnak be,melyek az összeköttetéseket megyszakitják.Megfigyeltem,mindig ugyanannál a játékosnál történik meg velem:például 2007,07,15-én szerkxes,szultán és spiffer ellenfél nyert ellenem vesztes állásról.Velük már a negyedik esetem.Hogy lehet?Mással nem fordult elő!!!
ilyen még nem volt.:(
csak a fórumba tudok belépni. egyik játékba sem enged be!!
sőt : úgy ledob hogy még a böngészőt is becsukja  ,explorer-t is , a firefox-ot is
előfizető névvel is . :(:(
megoldódott:)
lemászott a gépemről a java  , de hogy.hogy csinálta ???
újból feltettem és ok :):)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh