abutalány27
44
Female
Hungary
Joined: 
Last seen: 
1 month ago
Despot
44
About
Forum Posts
All games
Forum Posts of abutalány27
abutalány27
 opened a topic: 
Amőba verseny csalás
Tisztelt Moderátorok!

Szeretném felhívni a figyelmet az alábbi játékosra: ⱭթօƖƖօ aki a tegnapi amőba versenyt megnyerte ráadásul úgy, hogy mindössze 1 vereséget szenvedett el a 15 lejátszott játékából. Szeretném ha utánanéznének a játékosnak ugyanis több jel is arra utal, hogy sportszerűtlenül, program segítségével játszott a versenyen. Az alábbi képek az egyik legnagyobb streamer-szolgáltató oldalon készült, ahol az ominózus játékos is tagja egy kisebb amőba-csoportnak és többen erről az oldalról. Ott készültek az alábbi fényképek, melyekben evildead96 (másnéven Rage - ⱭթօƖƖօ a flyordie oldalon) az alábbi üzeneteket írja be:
  

https://imgur.com/a/Pd3pStshttps://imgur.com/a/1N5tCB7


Illetve készült egy videó is jóbarátom (világos – aki szintén tagja a flyordie amőba oldalának és a streamer oldal amőba csoportjának) által, melyben felhívja a figyelmet a jelenségre, miszerint ⱭթօƖƖօ játékos programmal játszik:


https://www.youtube.com/watch?v=Q19Qb3wGUYA


Továbbá világos megtalálta, hogy korábbi versenyről is kizárásra került ⱭթօƖƖօ nevű játékos, melynek a referenciája itt látható:


http://games.flyordie.com/displayRatings.html?gameName=Amoeba&portal=flyordie_com&lang=hu&type=16&date=2019-03-29+19%3A00


Ennek fényében szeretném megkérni a moderátorokat, hogy mindenképp nézzenek utána a tegnapi amőba verseny végeredményének, melyet toronymagas statisztikával nyert meg Rage. Remélem, hogy amennyiben kiderül, hogy sportszerűtlen módon járt el a versenyen, abban az esetben megkapja az érte járó büntetést. Bízom benne, hogy hozzászólásommal segítem a sportszerű versenyek további lebonyolítását ugyanis régóta nem volt probléma programosokkal, remélhetőleg ezután sem lesz.

Üdvözlettel: Ildikó

abutalány27
 opened a topic: 
Csaló banda amőbán
abutalány27
 commented on: 
trágár sértegetés
Last seen: 
Joined: