« Back to All Topics
Technikai probléma
Posted in 
Technical
Technikai probléma
Posted in 
Technical
Technikai probléma
Tisztelt FlyOrDie!

Napok óta nem lehet a Telekom Ügyfeleinek belépni a játékba. Folyamatosan lefagy, kidob és élvezhetetlen így minden. Tisztelettel kérem, hogy mielőbb orvosolják ezt az igazságtalan helyzetet, különösen úgy, hogy előfizető vagyok!

Köszönettel és üdvözlettel:
● Dave ●
Hello ● Dave ●

A témában részletes válaszokat kaptunk a korábbi fórumokon.
Itt vannak a linkek;
"Adminisztrátor." 
https://www.flyordie.com/forum/252502#252614

"hoat4" 
https://www.flyordie.com/forum/252549?d=%2Fsearch%3Fq%3Dhoat4#252572
Hello, catsgirls!

Köszönöm a választ. Ezeket már mind-mind olvastam, de hiába.
A technikai probléma szinte már mindennapos: nem enged be, lefagy, nem lehet írni sem és folyamatosan kidob, ha nagy nehezen be is enged. 😥
A játék így teljesen élvezhetetlen és mint a játék egyik előfizetője teljesen el vagyok keseredve! 😞
Ha esetleg meg is javul, akkor pár órára, utána megint rossz napokig, miért ???

Üdvözlettel:  
● Dave ●
🙃
1
Dave Szia!  ugyan ez van  nálam  is Találtam olyan  írást  itt az oldalon hogy a telekomnál van a hiba  jelentették ,de nem foglalkoznak  vele én nem ott vagyok ,de ugyan ezzel a problémával küszködök én is  ott ezt írták még ,hogy a 198.7.59.143 IP című  szervert nem érjük el ez a probléma .Ma  felhívtam a szolgáltatómat várom  hogy a probléma megoldódjon
Szia, hajnalcsillag!

Igen, tudom, hogy Telekomos probléma ez. Szerintem ez egy nagy üzleti fogás, hogy minél többen váltsanak internetes szolgáltatót, mert ez a gyakori technikai probléma a részükről már túl gyakori ahhoz, hogy az ember ezt megértse. Sajnos, én nem tudok Szolgáltatót váltani, mert hűségidő köt, ezért marad részemről a bizonytalanság és a játék élvezhetetlensége, pedig előfizető vagyok! 😞

Üdvözlettel:
● Dave ●
Szia Dave én most  váltottam kb 2 honapja a VIDANET-re  de  a hiba éppen úgy fenn áll:(  és én is  előfizetős vagyok évek  óta
Hello, hmmm -hamm!

A gondolatodra reagálva, akkor ezek szerint több internetes Szolgáltatót is érint ez a csatlakozási (Serveres) probléma.
Remélem, mihamarabb megoldódik ez a kérdés, mert így sok játékost veszít el ez a játékoldal! 

Üdvözlettel:
● Dave ●
Sajnálattal csatlakozom én is .Kérem tegyenek valamit hogy lehessen játszani .
Tisztelettel hajnalcsillag°
🙃
1