« Back to All Topics
Játék
Posted in 
General
Játék
Posted in 
General
Játék
Mi a nyavaja van a szerverrel hogy alig lehet belépni és állandóan ledobál?
A tesztjeink alapján a hiba kizárólag a telekom előfizetőket érinti. A Telekomnak jelentettük, nem foglalkoznak vele érdemben. Ha fennáll a hiba nálad, Telekom előfizetőként, akkor kérjük jelentsd te is a hibát. Bízunk abban, hogy ha elég sokan jelentik, akkor foglalkoznak vele. Arra az esetre, ha a Telekom továbbra sem intézkedik a hiba kijavítása érdekében, akkor van tervünk a probléma megkerülésére, de az időbe telik. A hiba jelentéséhez a 1414-es Telekom számot hívd, azzal, hogy a 198.7.59.143 IP című szervert nem éred el megbízhatóan, miközben a nem Telekom előfizetőknek jól működik.
– Jó estét, rendszergazda.

Köszönöm válaszát és részletes magyarázatát.

Remélem, hogy az érintettek követik a tanácsot.

Szép estét mindenkinek.  catsgirls
Bejelentettem, igaz 25 percembe került. A válasz: kivizsgálják. Ámen. Reméljük többen is jelentik
Én sem tudok napok óta játszani. Ledob, lefagy.
Nem tudtok egy jobb játékoldalt?
Érdekes! Pool gyakorlóban gond nélkül lehet lökögetni.
Hello mindenkinek,

Ma reggel személyesen küldtem el egy kérelmet, amelyben részletes magyarázatot adtam a történtekről és az Ön megjegyzéseiről.

Legyünk türelmesek, a probléma megoldódik (ha baj van).

catsgirls : moderator assistant flyordie
Ok! Legyünk türelmesek, de a szerver, a kidobálás, a fagyások miatt elbukott pontokkal mi a helyzet? Ja tudom, ha csúnyán beszélsz, azt cenzúrázza sok önjelölt munkásőr, bezzeg az ilyen sz@rságokra nincs megoldás.........
Nem magyarázat kell, hanem megoldani a problémát!
Sajnos nekem is folyton kidob.
már napok óta nem jó. ezt senki a vezetőség közül nem látja, akkor minek vannak ott. csinálják meg sürgősen. nemm igaz, hogy ennyire car lehet valami.sem irni, sem játszani nem lehet. belépek és folyton lefagy kidob
kb 2 hete állandósult nálam is ez a probléma. már 0 pontos vagyok::((
Milyen szolgáltatás ez hogy nem lehet belépni és játszani mindíg ki dob?