« Back to All Topics
Tavla oyunundaki adaletsizlikler.
Posted in 
Backgammon
Tavla oyunundaki adaletsizlikler.
Posted in 
Backgammon
Tavla oyunundaki adaletsizlikler.
Özellikle tavla oyununda sebepsiz yere oyunlara müdahale ederek puanları düşürüyorsunuz.Bu çok saygısız ve adaletsiz  bir uygulama.Kuliste uygunsuz konuşan insaları şikayet ettiğimizde veya tarafınıza asılsız rapor yazanların iddialarını araştırmadan bunu yaptığınızda çok açık.Bunu söylediğimizde de ''beğenmiyorsan gelme'' diyecek kadarda seviyesizsiniz.Kendinizi küçük düşürdüğünüzün umarım farkına varırsınız.
🙃
4
İyi günler KılıçArslaN,
Sitemizde uygunsuz yorumlar yapan herhangi bir oyuncunun, işlenen ciddiyet seviyesine uygun yaptırımın uygulanmasına tabi olacağını, aynı şeyin birkaç şekilde yapılabileceğini ve belirteceğimi size bildiririm:
1º Doğrudan eylemle ve tam zamanında bir moderatör veya moderasyon asistanı tarafından
2º Auto-mod (otomatik moderasyon sistemi) tarafından
3º Daha sonra bir moderatör tarafından bir istismar raporu aldıktan sonra, birisi size hakaret ettiğinde veya ciddi bir şeyi doğruladığında, her zaman rahatsız edici oyuncuyla tartışmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim, çünkü aksi takdirde aynı şekilde yaptırıma maruz kalabilirsiniz.
Son olarak, asılsız ifadelerle yanlış raporlar gönderen herkesin madde 3.14'te belirtildiği gibi yaptırıma tabi tutulacağını bildiririm.  FlyOrDie personeline veya moderatörlerine yanlış raporlar göndermek.

İyi şanslar ve iyi eğlenceler!
Saygılarımla
Dav7d
Ortada hiçbir sebep yokken belirlediğiniz üyelerin oyunlarına müdahale ederek adaletsizlik yapıyorsunuz.
Buda sizin eğlenceniz sanırım…👍🏻
Saygılarımla size İyi eğlenceler diliyorum…👍🏻
Zaten bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Site kurallarını okudum ve bu kurallara uygun davranıyorum ve sadece hakaret edenleri ve uygunsuz kullanıcı adlarını şikayet ediyorum ve siz bu haklı şikayetlerimin ardından sanki ben suç işlemişim gibi oyunlarıma müdahale ederek puanımın düşmesine sağlıyorsunuz.Verdiğniz cevap zaten o şikayetleri okumadan karar verdiğinizi ispatlıyor.
🙃
2