« Back to All Topics
Duzenlenen Turnuvalar
Posted in 
Backgammon
Duzenlenen Turnuvalar
Posted in 
Backgammon
Duzenlenen Turnuvalar
Sayin yoneticiler
Duzenlemis oldugunuz turnuvalara neden uye olmuyanlarin katilamadigini anlamis degilim?
Butun iyi oyuncularin katildigi 1turnuvanin daha çekismeli ve zevkli geçeçegi fikrindeyim
Duzeltilmesi gereken diger 1 konuda turnuvaya katilanlarin puan kaybetmesi,puani yuksek olan birisi punani az olanla karsilastiginda oyunu kaybettiginde çok puan kaybetmesi buda çok adil degil.
Forumda karsilastigim buyuk sikayetler serverden memnun olmuyanlar benim gibi oyunu iyi oynuyan degilde acemiler kazaniyor.iyi 1oyuncu rakibinin nekadar hata yaptigini gorur server acemi oyunculara yardim ederek oyunun dengelemeye çalisiyor herkes kazansin diyor ))) Bu yapilanlarin iyi oyuncular farkinda 10 oyun ust uste ayni sekilde kaybedilince kendimize soruyoruz kimin kazanacagina server karar veriyorsa burada Backgammon oynamanin ne anlami var? bosuna zaman kaybi.
Daha once bakgammon oynadigim sitede serverin yardimini istiyormusun diye isaretlenin bir yer vardi isaretlersin ve serverin yardimini alirsin.Sizin serverinizde yardim otomatik olabilir oynarken zaten bu belli oluyor.
Genel1konuda butun oyuncularin birbirileriyle oynuyamamalari neden puani çok olanin puani az olana çok puan kaybetmesi,neden puan sistemini sabitlemiyorsunuz kazanan +20 puan kaybeden -20 puan gibi olsa butun oyuncular karsilikli oynamis olacaklar.
Benim sizlerden ricam oynuyan oyunculardan yapilabilecek oneriler almanizdir.
Serverden memnun olmayip sikayet edenlere moderatorlerin verdigi cevaplar Backgammon 1 sans oyunudur sansiniz yok kaybediyorsunuz hezaman kazanamazsiniz bu cevaplar dogru degil.
Backgamman sans oyunundan çok 1strateji oyunudur zar nekadar kotu gelirse gelsin kazanirsiniz.
Hepinize saygilarimla cevap verirsenin memnun olurum.
Üzgünüm ama forum şikayetinizi yapmak için doğru yer değil.

Lütfen raporunuzu burada yapın: 

https://games.flyordie.com/s/reportAbuse.html?portal=flyordie_com&lang=tr
 

  böylece moderatörler her şeyi kontrol edebilir ve gerekirse önlem alabilir.

Moderatör ekibi raporunuzu kontrol edene kadar bu oyuncudaki sessize alma düğmesini 🚫 kullanın. Böylece rahatsız edilmeden burada kalmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Teşekkürler ve saygılar,
John
Günaydın Joueur_007,
Öncelikle moderatör yardımcısı olarak geldiğim sorularınız için teşekkür ederim, onlara bilgi ve deneyimim ve bakış açım dahilinde geri bildirim vermeye çalışacağım.
1º FlyOrDie.com tüm kayıtlı üyeler için ücretsiz bir oyun sitesidir, ancak sitemizde de çok iyi açıklandığı gibi: 
https://www.flyordie.com/subscribe.html
 ücretli üyelik yapanlar için çok çeşitli avantajlar vardır, bunlardan biri de "turnuva oynamaktır".
2º Turnuvalarda puan kaybı ile ilgili olarak, bunun böyle olması normaldir, çünkü diğer yandan oynamak için oynamak veya sadece sınıflandırma sonucunda pozisyon kazanmak için oynamak mantıklı olmayacaktır.
3º Puan kaybı veya kazanımı sonucu, tüm mantığa sahip çok adil bir puanlama sistemi üzerinde çalışır: 
https://www.flyordie.com/games/help/rating_system.html

4º Oyun sunucusu hiçbir şekilde oyuncuların lehine karar vermez, bahsettiğiniz ifade, üzülerek söylüyorum ki tamamen saçmadır, çünkü size soruyorum, arka arkaya birkaç oyun kazandığınızda rakipleriniz size kaybettiklerinde ne diyecekler? 2000'den fazla puana sahip büyük usta oyuncuların sıralama tablosunu kontrol edin ve bunlar bile oyun kaybediyor, bu çok mantıklı? kimse yenilmez değildir !!!!
5º Tüm oyuncular olarak şikayet ve önerilerinize her zaman açığız, sitemiz tam ve mükemmel bir gelişim içindedir ve bu nedenle birçok fikir ve önerinin bir kısmı kesinlikle yararlı olacak ve tüm oyuncuları memnun etmek için uygulamaya konulacaktır.

İyi şanslar ve iyi eğlenceler
Saygılarımla
Dav7d
yarrama bak zar ne kadar kötü gelirse gelsin kazanırmış mal amk
🙃
2
Oncelikle merak ettigim sorulara cevap verdiginiz için size tesekkur ederim.
Ben bana vermis oldugunuz cevaplardan dolayi sizinle ayni fikirde degilim,çunkuTurnvaya katilan uyelerin çogunlugu biliyorki server rakibini otamatik olarak atiyor.
Puanlari yuksek olan oyuncular turnuvaya yuksek olan hesaptaki Nickleriyle katilmiyorlar eger sizin dediginiz gibi katilsalar kaybettiklerinde çok puan kaybedecekler
sistemin adaletli olmadigini onlarda biliyorlar.
Sizin server sisteminizle en iyi oyuncu bile 1500 puani bile geçemez sistem otomatik olarak puani dusurmek için devamli kaybettiriyor.
Bana diyorsunuzki puanlari yuksek olan 2000 puanli iyi oyuncular bile oyun kaybediyorlar buda çok dogru degil size onlarsan ornekler verecegim bu ornekleri onlara sikayet gibi kabul etmeyiniz
sadece itiraz eden oyuncularin hakli oldugunu goreceksiniz.Puanlari yuksen olanlarin puanlari nasil yaptiklarini hepimiz biliyoruz transfer puanlari kendi aralarinda oynuyorlar.
Bildiginiz gibi kendi programlarindan yardim alan oyuncalar çogunlukta onlarin programla oynadiklarini bildirmeleri gerek ama bildirmiyorlar.
Puani yuksek olanlarin siralamasindan ornekler efelerin efesi 1000 matchs 2365,efendi Besiktas 1075 matchs 2347,KLAS 237 matchs 2316,Hodri meydan 387 matchs 2280,El Ganador 448 match 2248
Sayin moderator siz simdi 300 yuzun uzerinde match oynayip 2000 puandan fazlasini bu sistemde oynuyarak yaptiklarina inaniyormusunuz?
Sayin yoneticiler ve moderatorler once bunlari duzeltip daha sonra bizleri uyelige davet edebilirsiniz.
Sistemin nekadar adaletsiz oldugunu butun oyuncular biliyor ve devamli foruma yaziyorlar.Sizlerde siteyi savunmaya devam ediyorsunuz ama çok inandirici degil.
Hepinize saygilarimla iyi gunler.
Sayin Moderator Dav7d
Size yazmis oldugum konulara cevap verdiginiz için tesekkur ederim ama yaziniza cevaben yazmis oldugum sorunlara cevap alamadim.
Size burada tekrar yazmamin nedeni Forumda yorum ve elestiri yerine bana kufur ve hakaret edilmesi.
Sizlerden benlentim bunun ve bunun gibi oyunculara pirim vermemenizdir.Bu oyuncunun cezasiz kalmamasi oyuncunun Nicki toplayor.
iyi gunler saygilarimla
🙃
2