« Back to All Topics
Hangisini yazsam?
Posted in 
General
Hangisini yazsam?
Posted in 
General
Hangisini yazsam?
İnsanı delirtmek için kurulmuş bir sistem. Üst üste, boş kapılara atılan gelelere mi, üst üste mars ettiğin halde eksik yazılan puanları mı, sürekli rakibe çalışan zarları mı yazalım? Yoksa oynayanların % 90'ının nasıl namertçe oynadığını mı? Puanı benden yüksek rakibi yenip yüksek puan aldığım  halde bir oyun şansı veriyorum; rakip ikinci maçı kazanır kazanmaz eksik puana rağmen oyundan kaçıyor, bunu mu yazayım? Kısacası hiçbir şekilde ilerlemene izin vermeyen bir sistem oturtmuşlar. Herkese sabırlar...
😢
1
🙃
1
İyi akşamlar santana52,
Bu şekilde bakmayın, geçmişinizde elde ettiğiniz zaferlerin %50'sinden fazlasıyla iyi bir oyuncu olduğunuzu görebiliyorum, daha yüksek dereceli oyuncuları bile yenebilirsiniz.
- Zara gelince, katılmayabilirim ama tüm oyuncular için eşit olarak atılıyor, çünkü siz kazandığınızda zar kimin için atılıyor?
- Dürüstlük gereği, programı kullanan her oyuncu bu bilgiyi oyuncu profilinde belirtmelidir, bunu yapmazsa hesabının yaptırıma uğraması ve hatta kalıcı olarak kapatılması riskiyle karşı karşıya kalır.
- Rakibinizin/oyuncunuzun oyun bittikten sonra zaferle veya zafersiz oyun masasını terk etme kararına gelince, bu sadece oyun kurallarının bir parçası değil, aynı zamanda oyuncunun da hakkıdır ve bu karara saygı gösterilmelidir.

İyi eğlenceler ve iyi şanslar.

Saygılarımla
Dav7d
❤️
5
Bilgilendirme ve hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkürler :) Sayı katlama konusu; eğer ben oyun başında sayı katlama yapıyorsam ve rakibimde sayı katlama niyetindeyse benden sonra bunu gerçekleştirmesini beklerim. Oyun sonuna doğru kazanacağını anlayınca katlama yapan rakibin, art niyetli(daha ağır yazardım da yorum siliniyor sonra) olduğunu varsayarım. Şimdiye oynadığım binlerce müsabakada hiçbir rakibim de diyemez ki, "santana, oyun sonuna doğru sayı katlayan sen değil misin".Bir kereye mahsus bunu yaptım; zira rakibim oyunu yeneceğini sandı sayı katladı. Şansım yaver gitti, oyun benden yana dönünce sırf onu cezalandırmak için sayıyı dörde katlayıp oyunu aldım. Bundan da (nedense) pişmanlık duydum :) Uzun lafın kısası; oyuna devam edip etmeme kararı en doğal haktır. Ama bunun namertçe kullanılmasını benim karakterim kaldırmıyor nedense. Selamlar.
🙃
3