« Back to All Topics
Amőba
Posted in 
General
Amőba
Posted in 
General
Amőba
Szeretném megkérdezni, hogy azért tilthatják-a neveim, ha szabályosan használom őket. Soha nem használok két nevet egyszerre, nem adom kölcsön senkinek a neveim, nem adok pontok senkinek, nem használom pontszerzés céljából, nem használok programot.  Azt is szeretném megkérdezni, hogy lehet-e valaki modi, akinek folyamatosan feketéje volt, több neve tiltva lett már, mert arra használja őket, hogy sérteggesen másokat, és fenyegetőzzön. Most is küldött egy privát üzenetet, hogy, beszélt hoattal, és, ha modi segéd lesz, akkor repülök a sok nevemmel. Készítettem róla képet. Azt sajnálom, hogy a többi sértegetéséről nem készítettem. Kérdezem még, hogy a modi segéd nem azért van, hogy a játék szabályosságát ellenőrizza, és nem a személyes bosszú miatt?? Nevet nem írok, hogy ki az, aki segéd szeretne lenni ebből a célből, de kérem a játék rendjéért felelőseket, hogy olyan segédet válasszanak erre a feladatra, aki méltó erre. Köszönöm szépen!
sellőlány aka wild sosem lesz modi, és ha a döntéshozóknak legalább borsónyi agyuk van akkor modi segéd sem, ugyan is ha csak egyetlen nevedet is bűntették korábban akár csak egy feketével is, már nem lehetsz segéd. egyébként a modi segéd maximum csak feketét tudna adni, tiltani nem.
Az hogy már most fenyegetőzik, és az ahogy úgy általában viselkedik az oldalon is csak azt mutatja, hogy alkalmatlan a létezésre. Az oldalon sem kellene szerepelnie, nem hogy a moderátorok közt.
Szóval nem kell tőle félned..