« Back to All Topics
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
sziasztok.érdeklődni szeretnék,hogy versenyen amikor a (kialakult állásból lehetetlen nyerni) helyzet van,akkor mi alapján dőéik el,hogy ki lesz a meccs nyertese?? válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!Azt gondolom vagy a lépés szám alapján vagy az adott pontszám alapján dönti el de amúgy egy igen jó kérdés!Az a baj hogy azt látom ide teljesen felesleges írni.Azt is meg kellene nézned kivel játszottál mert érdekes eredmények tudnak megjelenni ha éppen a gp csalók egyikével játszól!Engem 2 a sorolnak be 2 ik helyre darts versemyen:)felmerűl a kérdés vajon szerverhiba áll a háttérbe vagy szándékkosság:) szia.  'cud'
hello! nem gondolnám,hogy a lépésszám,vagy a pontszám alapján döntené el a meccs végeredményét.legalábbis az eddigi tapasztalataim nem ezt mutatják.Igazából az sem érdekelne ha ez alapján lenne eldöntve,de szerintem egy versenyen nem szabadna ennek mérvadónak lenni.nem az a gond,hogy veszit vagy nyer valaki ilyen helyzetben,hanem az,hogy nem találni benne a logikát,ami egy versenyen elvárható lenne.hogy mindenki számára érthető,és igazságos eredmények szülessenek.igy korrekt egy verseny.legyen az bármilyen játék is.de ez csak az én véleményem!!!!
Szia!Teljes mértékben egyetértek veled de talán egy ilyen kérdésre illő lenne válaszolni hiszen befolyásolja a verseny erdeményét is!Nemrég volt egy darts verseny és 2-ik helyre soroltak miután első helyen végeztem,azonos ponszámmal ugyan de 100% os győzelemmel!14 versenyt nyertem 3 év alatt egyértelműen mutatja a gp,mégis az összesített táblázatban 13 szerepel:)Láttam egy 8 pool meccset versenyen ahol az egyik gyerek kikapott  (48-48) pontjuk volt ami elég magas pontszám egy versenyen és mikor kiléptek nem a nyertes kapta a pontot!Hozzáteszem hogy nem gyenge csalások mennek az oldalon az elmúlt 2 évben!Elég ha megnézed az éves összesített gp táblázatot,évről évre ezrekkel magasabbak a pontszámok amit pár játékos generál:)Ne lepődj meg ha egy Juan ellen "véletlenűl' megszakad a neted:) további szép napot!