« Back to All Topics
Kérdés
Posted in 
General
Kérdés
Posted in 
General
Kérdés
Helló Fly ! Kérdésem az lenne, hogy a közel jövőben lesz e moderátor felvétel .

Köszönöm válaszotok !
Nem vagyok FOD szóvívő de szerintem nincs szükség többé moderatorokra. Mar evek óta nem láttam moderátort a játékszobaban. Lehet hogy még van 1-2 aki a fórumot figyeli, de ezenkívül nincs semmilyen moderator aktivitás.

Nem vagyok FOD szóvívő de szerintem nincs szükség többé moderatorokra. Mar evek óta nem láttam moderátort a játékszobaban. Lehet hogy még van 1-2 aki a fórumot figyeli, de ezenkívül nincs semmilyen moderator aktivitás.

Nem vagyok FOD szóvívő de szerintem nincs szükség többé moderatorokra. Mar evek óta nem láttam moderátort a játékszobaban. Lehet hogy még van 1-2 aki a fórumot figyeli, de ezenkívül nincs semmilyen moderator aktivitás.

Hát ebben nem értek egyet hogy alig van moderátor!!!!Érdekes!!!.Azon nem gondolkodtál nem feltétlenül a moderátor nevével jön be ha valamire kíváncsi? partira vagy esetleg sima nevével játszik?A másik  csak úgy hogyan vannak a sok feketéző játékosok???Csak úgy maguktól? Ugyan na kicsit értelmetlen volt a válaszod ..Szép napot
A nevröl nem ismerhetö fel, hogy az adott jatekos moderator-e vagy sem. A moderatorok neve elött egy piros felkialto jel all (ill. allt valamikor), de en nem lattam mar regen ilyen felkialtojeles nevet. A forumban is mindenki mindenfele hülyeseget össze-vissza ir de az utobbi idöben sehol egy valasz az oldal szerkeztösegetöl vagy moderatortol nem jött. Ezert gondolom, hogy moderator mar nem nagyon van.

Es meg valami mielött masok hozzaszolasat kritizalod:
Ezt irod: " Ugyan na kicsit értelmetlen volt a válaszod .."

Megjegyzem:
Nem mindenki kepes olyan ertelmes valaszokat adni mint amilyeneket te adsz: Pl. ez: 

"A másik csak úgy hogyan vannak a sok feketéző játékosok???"

Biztosan mindenki számára erthetö. Vagy megsem?

Puszi nektek

...Vannak moderátorok és szépen teszik a dolgukat napi szinten.Az mellékes hogy te nem, látod őket mert, nem vagy rendszeresen fent az oldalon.Neked életed a ide oda be ki szólásod .Ennyi semmi több. Ettől mások írt idézeteiddel operálsz ennyit tudsz se többet se kevesebbet.MÉG EGYSZER LEÍROM.VANNAK MODERÁTOROK ÉS A HÜLYE IS TUDJA MI VAN A NEVE ELŐTT.RENDSZERESEN JELEN VANNAK ÉS FOLYAMATOSAN FEKETÉZIK AZ ADÓT JÁTÉKOSOKAT.Mert neked az nem világos hát leírom megint.Csak úgy feketéznek embereket?.Maguktól ragasztották oda a fekete jelet???.Hehe okoskám.Ja leírom képzeld moderátor csinálta ha nem tudnád:):).Meg csak úgy teszik ki  a hozzáoszlásokat????.Olvad el a szabályzatot mit hogyan működik mert látom kicsit hiányos számodra..Légyszíves viselkedj máskor és ne minősítsed a játékosokat a fórumban íródót hozzáoszlásaiddal és sem utolsó szemszög a moderátorokat sem.Az részlet kérdés te mit hiszel és gondolkozol..A te ügyed..De maradjon meg magadban....Tehát cérnahuszár.Nem könnyítem meg a gondolatodat vajon milyen moderátor van jelen itt is ott is valamilyen szobában-játékban. Játssz rendszeresen és látni fogod mikor vannak jelen:)Apropó hogy jól aludj képzeld tegnap is láttam moderátort tegnapelőtt is a Backgammon játékban:):):) Úgyhogy fejezd be a valótlan állításaidat. És nem kérek! mellőzd a formálatlan hozzáoszlásodat..Szép, kellemes napot:):) mindenkinek!
Sziasztok.Igenis van szükség magyar moderátorra,régóta kérem a flyordie tulajdonosokat hogy magyar moderátor legyen.Azt az igéretet kaptam hogy lesz.A moderátorok teszik a dolgukat de nem éppen úgy ahogy kellene.Elöszőr is nincs jel mellettük,a másik barátjának segit 19-0-át játszani,tiltják a magyarokat és befolyásolják a versenyeket is!Lehet cserélni kellene őket.Főleg azokat akik magyarázat nélkül 6-7 éves neveket kidobnak!A másik magyar oldal,forintba fizetek,alapvető elvárásom hogy magyar moderátor legyen hiszen ha magyarúl jelentek ki olvassa el?!Visszafognak old timereket,sok olyan probléma van ami ezelött 5-6 évvel nem volt.Hatalmas Gp pont csalások vannak,egymás neve helyett játszanak versenyeken a játékosok.Addig a moderátoroknak nincs vele problémája ameddig nem magyar csinálja!2018 ban az első helyezett GP pontja 2300 köről van,az első vippes pedig 2020.6 hóig vippes!Ez egészen elképesztően nagy csalás!Mindenképp szorgalmazni kell a magyar moderátor jelenlétét.
Mindenképpen jól jönne magyar moderátor,de ez nem olyan egyszerű dolog. Megbízható személy kell,meg kell több nyelvet is beszéljen. Tényleg jó lenne,ha lenne magyar moderátor,mert magyarul ha zajlik egy sértegetés,azt egy küldföldi moderátor nehezen érti meg.
Szia CÚD. Érdekes amit itt felhoztál és leírtad részletesen gondolataidat. Egyet is értek többek közt veled.De itt jön a nagy DE.Valahogy sajnos egy dologban nem értek egyet,tulajdonképpen miből gondolod hogy befolyásolják a versenyt a moderátorok!Nem nagy ész@ ezt úgy értem akkor hogyan is tudok nyerni versenyen itt az ostáblán?Nem is 1x. Vagy nem is egyszer voltam bajnok!!!!De abban egyet értem volt olyan hogy a semmiért töröltek.Csupán formalitásból mert,nem viselik el hogy egy magyar bajnok.Ezt tapasztaltam nagyon sokszor.Amikor bajnok vagyok(akkor hú zsonganak a törökök) vagy az közelében akkor a csaló banda több nevükkel bejönnek és azzal operálják az embert.Mint már említettem és nyíltan is hangoztattam le is írtam a neveket aki jelenleg több nevük van. Holott a szabályzat tiltja több név használatát.Volt amikor sikerült lefényképezni olyan játékosokat akik be is ismerték ők bizony a nevek mögött. Hát elküldtem a központba de sajnos semmilyen érdemben nem volt szankcionálva.Ma is továbbra folytatják mintha semmi sem történt.Lehet de engemet nem lehet megtéveszteni mert több mint 40 éve játszom ezt a backgammon játékot és bizony imádok ezt nem titkolom és ÉN mindent megértem itt a flyordie oldalon.Tudnék mesélni-nagyon sokat:)
De abban egyet értek hogy kell egy Magyar moderátor.Volt ezelőtt 10 éve de sajnos ma már nem látom-nagyon régen már.Lehet vagy 4-éve már azóta. De visszatérve eredeti írásodra.Tény kell MAGYAR moderátor és adjanak esélyt olyan embernek aki érti a dolgát és nem utolsó szemszögből legyen pártatlan mindenek felett-Legfőképpen a magyar jelentéseket nézve-olvasva nem lehet azt félreértelmezni!!  És emiatt nagyon sok más országú moderátor törölte azt a adót magyar játékost.Hát nem tudom megjelenik a hozászolásom és nem cenzurálják. Addig is szép kellemes téli napot mindenkinek
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ha a felhasználó nevem megvan de nem tudom a jelszót és az e-mail címet sem akkor buktam az accountot?
Szia Modano9!!!
Menj a főaldra! Azon belül pedig lapozz teljesen lentre,menj rá az "Elérhetőség" majd pedig az "Üzenet a moderátoroknak" opcióra, és ott kifogja adni az email címed!