« Back to All Topics
Több név használata!FOD-nak
Posted in 
General
Több név használata!FOD-nak
Posted in 
General
Több név használata!FOD-nak
Meg szeretném kérdezni FOD tol mikor lesz nagytakarítás az oldalon!! még inkább a Backgammon játékról értendően.Mert több játékosnak igencsak kettő hanem több neve van.Kikapnak 1-2 nevéről máris hozza be a harmadik nevét vagy nem tudom még mennyit. Így aki próbál tisztességesen előre haladni az sajnos falba ütközik.Bár nagyon csalnak is ez mindenki számára betudható.Ezt nem  csak én mondom - tapasztalom,! hanem nagyon sokan.Ott a verseny nevezés játszása is.Nem a nagy nevét hozza be hanem a kicsit.Na ez nem tisztességes úgy a több név használata sem.Megkérném szépen legyenek oly szívesek ha idő engedi önöket valamilyen formájában tegyenek némi rendet.Nagyon  köszönöm és remélem valamilyen választ kapok erre a feltett kérdésre.Köszönöm.
Mit érdekel az téged, hogy kinek hany neve van? Szerintem ez a FOD dolga nem a tied, de ök sem tudjak pontosan megallapitani, hogy ki hany nevvel jatszik es te meg annyira sem. Próbálj meg szepen, ügyesen játszani, tanulj meg vesziteni és nezzel neha magadra is ne csak a masikra. Tovabbi jo szorakozast :-).
Ilyen ötös lottóm legyen.Hogy mekkora lézer vagy azt már látni folyamatos rendszeres hozászolásaid alapján aki csak megnézi ősz hozászolásaidat látja igencsak a tanulásod birtokában vagy.Tanulj meg először a gépekről egy kicsit hogy miként működik. Finoman fogalmazva..1. van olyan indított ip. cím.és sorolhatnám akár jawa stb.stb. Hogyan lehet betudni az indított játékost behatárolni- megy a neveket is.Például egy moderátor akár látja  hány nevével van bent az adót játékos úgy azt is látja ha spórival van bent.Tudod ezt úgy  mondják fogalmazzák..EGY IDŐBEN:).Hogy tudni kéne veszítenem.Na ne .Neked aztán semmi közöd  meg hogy játszani..Röhejes.Aztán te nekem mondod.Hmmmm.pont te.Igen lehet nagy az arcom és van is miért.Mindenki annyiszor legyen bajnok ahányszor én és utána lehet másnak magyarázni.Addig szerintem maradj magadnak meg és ne hozd magadat olyan helyzetben hogy ismételten kiröhögjenek a tudatlanságod miatt(lásd korábbi hozzászólásaidat).Na szép napot lézer úrficska.. 
Látom  ennyire  érnek rá.Gratulálok a hozzájáruláshoz törik össze magukat egy válaszért.MIÉRT NEM TÖRLIK AZOKAT AKIKNEK  TÖBB NEVE VAN.Kérdés volt ennyire nehéz válaszolni??.Köszönöm... 
Megirtam hogy nem mindig tudjak pontosan megallapitani azt hogy kinek van "több neve", ill. azt sem hogy melyek egy bizonyos jatekoshoz tartozo nevek, de te sajnos nem hiszel nekem.
Lattak hogy en pontosan valaszoltam, biztos azt gondoltak hogy meg vagy elegedve es nem lattak ertelmet annak hogy megismeteljek a valaszomat
kicsit néz utána pókemberke:)