« Back to All Topics
Egy kérsés
Posted in 
General
Egy kérsés
Posted in 
General
Egy kérsés
Tisztelt Flyordie! Nagy csalódással tapasztaltam az elmúlt időben,miközben játszottam a backgammonnal, hogy a kockadobásoknál állandóan az ellenfélnek kedvez.Mindig akkora összegű kockákat ad neki, nekik, hogy ne tudjak ütni, illetve vissza tudjon térni a házába a szabályok szerint, én viszont nem. A másik, ezzel kapcsolatos észrevételem, hogy 10 dobásból legalább 8-szor duplát kap, ha nem többször. Ezúton kérném ennek a jelenségnek a kivizsgálását és nem hiszek abban sem, amit egy korábbi emil-ben említettek, hogy a kocka dobásokat a random.org. végzi. Köszönettel: Szabó Attila.
ui.: Így teljesen elveszi az ember játék élményét, illetve azt is, hogy kedve legyen az oldalt látogatni.
Legmélyebb tisztelettel kérdezném, hogy az akkor mégis hogyan lehetséges, hogy a 350 meccsből 147-et megnyert miközben "állandóan az ellenfélnek kedvez".

Ha valami konkrét dolgot tapasztal RENDSZERESEN ami túlmutat a véletlenszerűség jelenleg elfogadott valószínűségein, pl "10 dobásból legalább 8-szor duplát kap", akkor azt egy felvétellel alátámasztani sziveskedjen. 
Ismétlem: ha ez (vagy bármi más szokatlan) egyszer történik meg, akkor nem nevezném problémának, vagy manipulációnak, csak ha állandóan vagy legalábbis gyakran. 

"a kocka dobásokat a random.org. végzi" - mi ilyet nem állítottunk soha.
ugy osszak ahogy kedvuk van ,az ellenfelemnek csak a 6 es 4 en volt haza mikozben nekem csak a 2-on nem es 3 dobasbol nem tudtam belepni o meg 2-6-al kijott elsobol es persze ki is kaptam..mas ilyen jellegu oldalakon ez nem fordul elo dehat ez van ..a duplakrol ne is beszelve
lehetetlen ami itt tortenik sajnos... nezzetek meg a partimot cilek kokusu val..es ez megy hetek ota