Szia, konrad! (azt hiszem itt a "Tisztelt" nem lenne helytálló)
Tudtam, hogy rád mindig lehet számítani. :)
Talán kezdjük az elejétől: gondolom azóta nem vagyok neked szimpatikus, mióta meg mertem kérdőjelezni, hogy idősebb vagy a bátyádnál (aki amúgy nem létezik); mert miből állt az amőbán eltöltött időd? Inzultáltad az embereket, hazudtál és programmal játszottál.
Ezt nem kéne alapból másra kivetíteni, mert azzal gyakorlatilag mindenki tisztában van, akinek minimális köze van a játékhoz, hogy a program használata tőlem távol áll.
Jöhet is a következő rész, a 20-0. Először is Peiszisztratosz volt az ellenfelem, nem olyan nehéz leírni. Másodszor kevéssel kell intelligensebbnek lenned egy kaktusznál, hogy észrevedd: semmi értelme nem lenne 20-at játszani, hiába nyerek akár 200-at ellene egymás után, akkor sem kapok többet 6-7 pontnál.
A verseny: igen, veszítettem pontot bőven, de mivel nem programmal játszom, valószínűleg csak nem figyeltem ide az első háromnegyed órában, remélem, ennek a lehetősége is felmerült. Ennek ellenére valahogy csak sikerült az utolsó 15 percben nyernem, tudom, szerinted akkor elindítottam a programot, a játékok remélhetőleg megvannak az adatbázisban, várom a nevét annak, amelyik így lép.
Menjünk akkor tovább: számodra az csaló haver, aki nem ver el engem 2-0-ra? Meg lehet nézni a legutóbbi versenyt, mivel a felsoroltak közül csak Lasek volt (és rövid ideig Peiszisztratosz), egyszerűbb lesz, és bármily meglepő, nyert ellenem, még ha jól rémlik, 2-0-ra is. :)
A következő rész: nem, azzal játszom, akiről tudom, hogy nem standardot játszik és nem használ programot. Szerintem korrektebb, mint csak 200 pont alattiakkal játszani, ha leellenőrzöd az ellenfelek átlagos pontszámát, talán érdekes dolgot látsz.
És akkor térjünk a színvonalas hozzászólásod utolsó pontjára, a győzelmi arányra, ami már mellesleg 32%. :)
Nem kétségbe vonva a matematikai tájékozottságod (tudom, versenyeket is nyertél meg minden) azért segítek: úgy tevődik össze, hogy a győzelmek számát elosztod az összes játékkal, ezt szorzod százzal, plusz ahogy látom, kerekítés is van. Segítek: ezt a döntetlenek jelentősen lerontják. Nekem a játékaimnak több, mint fele döntetlen, így azért kicsit más a helyzet szerintem. :)
Mást nem nagyon szeretnék hozzáfűzni, így is több szót pazaroltam Rád, mint érdemes lenne, de azért köszönöm a lehetőséget.
a mágus