Tisztelt oldal üzemeltetők! Lenne egy kérdésem!.Miért nem lehet szorgalmazni a Backgammon játékban egy versenyt?.Tudniillik nagyon sokan érdeklődnek eziránt!Szerintem jó lenne valahogyan megalkotni ezt a kérdést és gyakorlatilag is kivitelezni .Szerintem lenne egy pár ötletem 1.Természetesen mint máshol is a verseny külön szobában legyen megtartva. 2.Heti lebontásban meghatározott napon(Szombaton)este legyen verseny.És 1 hónap alatt 4 szombaton keresztül legyen verseny miután ki lehet hirdetni ki is nyerte a játékot.Ehhez nem kell nagy program,(lásd a többi játékot az oldalon versenyét)szerintem ezt is kivitelezhető. 3.Ne pontozás alapján legyen a menet hanem hány nyert és vesztett parti legyen látható, az adót játékos neve mellet.És természetesen 2 nyert játszmáig menjen automatikusan a parti.Ugyan azzal nem játszhat többet a játékos(ha már 1x volt játék egymás közt).Ez is fontos és lényegesen nagyon is.Itt utalva ismételten a csalókra 4.Ha verseny van, úgy kéne megalkotni a programot,hogy automatikusan induljon a partik.(ebben azt értem a csalok elkerülése miatt találomra válaszon ki 2 játékost aki játszik és így tovább ahányan jelentkeztek az adót játékra). 5.A játékra jelentkezést kéne valamilyen formában regisztrálni a Nick nevet(a verseny előzőleg kihirdetett 1 héten belül)lezárni. 6. Csak élőfizetőknek szóljon a verseny.(így lehet ösztökélni mimnél több játékos hogy előfizessen a saját nevére)mert,sok a játékos szellemű ezt tudom. Így sokan jól járnak:). Lehet hogy sok hozzászóló lesz ebben a témakörben és biztosra veszem sokan jobb és jobb ötletekkel állnak elő a verseny lebonyolitásában,de azt ne feledjük el itt a lényeg a versenyről van szó és hogyan lehetne kivitelezni és létrejönne a verseny Flyordie oldalon a Backgammonban.Nagyon remélem leszünk itt többen aki akarja a versenyt és így nemcsak az oldal lesz népszerűbb mint ahogy más körökben a BACKGAMMON játék szerte szét a világban. Tehát én véleményen szerint szorgalmaznék egy versenyt.Köszönettel _THOMAS36_