FlyOrDie.com
« Back to All Topics
 verseny szorgalmazása
Posted in 
General
 verseny szorgalmazása
Posted in 
General
 verseny szorgalmazása
Tisztelt oldal üzemeltetők!
Lenne egy kérdésem!.Miért nem lehet szorgalmazni a Backgammon játékban egy versenyt?.Tudniillik nagyon sokan érdeklődnek eziránt!Szerintem jó lenne valahogyan  megalkotni ezt a kérdést és gyakorlatilag is  kivitelezni .Szerintem lenne egy pár ötletem
1.Természetesen mint máshol is a verseny külön szobában legyen megtartva.
2.Heti lebontásban meghatározott napon(Szombaton)este legyen verseny.És 1 hónap alatt 4 szombaton keresztül legyen verseny miután ki lehet hirdetni ki is nyerte a játékot.Ehhez nem kell nagy program,(lásd a többi játékot az oldalon versenyét)szerintem ezt is kivitelezhető.
3.Ne pontozás alapján legyen a menet hanem hány nyert és vesztett parti legyen látható, az adót játékos  neve mellet.És természetesen 2 nyert játszmáig menjen automatikusan a parti.Ugyan azzal nem játszhat többet a játékos(ha már 1x volt játék egymás közt).Ez is fontos és lényegesen nagyon is.Itt utalva ismételten a csalókra
4.Ha verseny van, úgy kéne megalkotni a programot,hogy automatikusan induljon a partik.(ebben azt értem a csalok elkerülése miatt találomra válaszon ki 2 játékost aki játszik és így tovább ahányan jelentkeztek az adót játékra).
5.A játékra jelentkezést kéne valamilyen formában regisztrálni a Nick nevet(a verseny előzőleg kihirdetett 1 héten belül)lezárni.
6. Csak élőfizetőknek szóljon a verseny.(így lehet ösztökélni mimnél több játékos hogy előfizessen a saját nevére)mert,sok a játékos szellemű ezt tudom. Így sokan jól járnak:).
Lehet hogy sok hozzászóló lesz ebben a témakörben és biztosra veszem sokan jobb és jobb ötletekkel állnak elő a verseny lebonyolitásában,de azt ne feledjük el itt a lényeg a versenyről van szó és hogyan lehetne kivitelezni és létrejönne a verseny Flyordie oldalon a Backgammonban.Nagyon remélem leszünk itt többen aki akarja a versenyt és így nemcsak az oldal lesz népszerűbb mint ahogy más körökben a BACKGAMMON játék szerte szét a világban. Tehát  én véleményen szerint szorgalmaznék egy versenyt.Köszönettel _THOMAS36_
Nem értek egyet már szombatonként vannak versenyek. 
Az meglehet ,ha figyelmesen olvastál a sorok közt akkor rájöttél volna hogy Backgammon játékról van szó.Ami köztudott hogy ott még SOHASE rendeztek versenyt.Kösz kösz.Én jobban figyelnék oda helyedben és nemcsak tölteni a fórumba  fölösleges írást:)-részedröl.Bocsika:)
"2.Heti lebontásban meghatározott napon(Szombaton)este legyen verseny" - Megkérdezhetem, hogy akkor ez mit jelent? 
ezzel azt értettem hetente legyen verseny--tetszés szerint """"selejtező""""   aki tovább lép a következő hétre és így tovább a 4- hétre ,ahol ki lehet hirdetni a győztest.Azért mert, sokan lesznek aki játszanának.És ismeretes egy menet (persze csak annak ismeretes aki ismeri a játékot) hosszú. Általában egy játék kB. 3 perctől 8 percig tart.És két nyert győzelemig kissé több időt vesz igénybe. Így ezért  kell """selejtező""". köszi..most jó a pontosításom?..További szép napot neked.
Sehol nincs így, még biliárdon sem. Szerinted a kedvedért bevezetik? Ilyen kifinomult rendszert nem olyan könnyű programozni mint amennyire gondolod. 
Hát igen ahogy,gondoltam mindenre van valamilyen formában olyan válaszod amire lassan kezdem azt érezni,hogy csak van számítógéped és nem tudod másra használni.Természetesen kedvedért elmondom.
1. ha figyeltél volna és ahogy hangoztatód régi motoros vagy itt a Flyordie oldalon akkor tudnod kell ez könnyűen kivitelezhető.
2.az hogy,következő héten nem tud játszani (mivel kieset) ez így egyszerűen leírhatóm.pl. vehetjük úgy hogy banolták,csak más formában értendő, ezt.
3. Vannak okos programozok  nekik, ez gyerek játék.
4. leírjam neked hogyan működik ez!Szerintem tök fölösleges.Tudniillik halvány fogalmad nincs a pc világáról. Mivel is utalok a előző hozzáoszlásodra--abból következtettem.
És végül légyszíves csak akkor írj ha valamilyen okosat találtál ki,ne gyere ilyen szövegekkel mert csak magadat járatod le.További szép napot:-)
ja és még egy gondolat.!!!!! Légyszíves olvasd el az egész hozzáoszlásokat legfőképpen az elsőt pontosan.És rá jössz arra is hogy, utaltam a egy parti terjedelmére, időnagyságara értendő(gyengébbek kedvéért) És ha ismeretes a 2 esetleg 3 parti(2 nyert győzelem) a játékosok az maximum 15-20 perc mozog egy derbi.Tehát lehet gondolkodni.Nem azért írtam ide hogy csak időt töltsem.Hanem azért írtam és szorgalmaznék egy versenyt Backgammonban.Nagyon sokan szeretik ezt a játékot és ki merem jelenti. ITT  FlyOrDie oldalon a legtöbb bejelentkezett játékosa van.Tehát az oldalnak ez a legnépszerűbb játéka.Nézd a rangsorolást értendő hányadik helyen van a Backgammon(Ostábla).Köszönöm.Szia
Persze a sakk után.Gondolom nem kaptál gyors okot erre.
Idezet: " Lehet hogy sok hozzászóló lesz ebben a témakörben és biztosra veszem sokan jobb és jobb ötletekkel állnak elő a verseny lebonyolitásában ... "

Mar meg se haragudj Thomas36, de ha igy beszelsz minden hozzaszoloval mint newrookie-val, akkor ne csodalkozz ha nem sokan fogjak valaszra meltatni a javaslatodat. 

Apropo jobb ötlet - itt van :
1. Tanulj meg egy forumban "viselkedni" mielött hozzaszolsz.

2. Mindenkinek -ne csak elöfizetöknek - szoljon a verseny.

Üdv.
Pokusz
Ahogy gondoltam hokuspokus15.Lesznek és vannak olyan figurák mint te akik csak írnak de nem tudják mit is.Lásd az összes hozzászlásaidat.Tehát Kicsit ötletesebben írj és szólj hozzá.Ha már írsz legalább olyant ami feni az igazságot.Lásd például 
1.találomra gurítás
2.Kérdés
3.Előfizetés(3x)
4. A kapcsolat megszakad.itt megjegyzem neked! ez a kedvencem"KBM"..LOOL:)
5.csalások
Tehát körülbelül ennyit a  te hozzáoszlásaidhoz.És ha valaki belegondol a te hozzávetőleg úgymond írásaidra hát kicsit elgondolkodik azon ez valahogyan nem elvont?.
Na mind1  a lényeg az hogy sose az adót témához szólsz hozzá csak szeretnél okosnak tűnni de nem vagy az.De azért köszi hogy  hozzászoltál ismételten egy "témához" mint amit én nyitottam.Csak ennyit akartam mondani.xd by hokospokus15:D
Szerintem pedig nagyon gyerekes megoldás, hogy valakinek a hozzászólását azzal blamáljuk, hogy megnézzük eddig máshova miket írt. Pont hogy olyan témákból inspirálódsz amiknek ehhez a "te általad indított" topikhoz semmi köze.
És ha már okoskodásról is szó volt, akkor tudhatnád hogy egy fórum nem chat platform, ergo nem írunk be 5x egymás után 1-1 mondatot :) Pár percenként. Senki sem tökéletes, szóval nincs minek gúnyolódni. Lehet tisztességesen is "vitatkozni" egy témáról.

A témához pedig néhány gondolat, ha szabad:
2. Nem biztos h mindenkinek van 4 szombaton keresztül ideje itt lenni.
4-5. Ez nem csak verseny szorgalmazás, ehhez külön programot kéne írni, ami azért nem megy egyik napról a másikra.
6. Jogos, de másrészről kicsit igazságtalan, hogy aki nem előfizető az soha nem versenyezhet (tudom van néha nem előfizusoknak is verseny, ilyen-olyan játékban).
Szép napot :)
:) ahogy gondoltam loci....
tudtam hogy ezt te sem hagyod ki.Hogy nincs soknak ideje 4 Szombaton keresztül!--hát nem nagyon hiszem .Mivel is ki játékos és szereti a versenyt tuti ott van.
meg a másik csak élőfizuknak--írod te.Igen jól írtam és meg is van az oka miért!. Egyszerűsítve.Pénz világában élünk és az oldal ebből él.Na ennyit az okoskodásról.További szép napot:) szia.
Abba is gondolj bele cimbora,hogy ahhoz pénz is kell,és egy játékos kedvéért nem hiszem hogy meg fogják valósítani. mellesleg pár mondatodat nem tudtam értelmezni sehogysem. 
Hát látod Thomas,mindenki csak ellendrukker:O xd.
Viszont még 1 illetékes munkatárs,operátor nem írt hozzá véleményt:O majd talán...
Hát ilyet,akkor már tényleg nagy baj lehet,ha a darts világbajnok varázsló nem ért pár mondatot!? :O :D
A versenyek típusai,időbeli megosztásai úgy vannak jól,ahogy vannak.:D
Mivan veled darts bajnok,már régen láttalak,tán már nyugdijba vonultál,hogy nem játszol többet?
Vagy meguntad már,hogy mindig nyertél? :O xd.
Sziasztok, 
az eredeti temahoz visszaterve:

1. Az ötlet maga nagyon jo, es valoban erdemes lenne egy versenyt szervezni.
2. Mellekes az, hogy ki mikor szeretne ill. tudna jatszani. Egyszerüen meg kene szervezni, egy idöpontra kitüzni es aki tud jelentkezik, aki nem ...
3. Megkernem a FlyOrDie Admint - akinek a valaszat elvarom es elöre is köszönöm -, hogy röviden foglaljon allast a verseny szervezesevel kapcsolatban. Ha nem lehetseges, par sorban leirhatna, hogy miert nem, vagy ha megis akkor annyit hogy kb. mikorra lehetne ra szamitani.

Mindenkinek kellemes Ünnepeket es boldog uj evet.
Pokusz
Más játékra tértem át.:D
A darts játékban nagyon nehéz varázslónak lenni és több év is kell hozzá mire sikerül,sajnos :O
Az nagy dolog,hogy valaki varázsló lesz és zsinórban többször is bajnok volt :O gratula neked spin. xd
Már lassan 3 éve lesz,hogy dartsozok,talán egyszer majd leszek varázsló is,de még mindig csak sárga vagyok,ilyet:O xd
Sajnos,a ,,régebbi" rendszerben nem volt megcsinálva így a VIP.. Viszont ha így lett volna,majdnem két év VIP-em lett volna.. Kár érte:) Hajrá hungarian:D
Az szép teljesitmény :O xd.
Nekem elég lesz egy kicsike piros is majd egyszer talán:O xd.
Hokuspokus15  grt. Első aki írt ide komolyan a témához.Igen ezért is nyitottam . jó lenne ha lenne itt Ostábla(Backgammon)játékban verseny.Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Krivánok Mindenkinek
Languages
English
angličtina
azərbaycan
ázerbájdžánština
bosanski
bosenština
Cymraeg
velština
čeština
čeština
dansk