« Back to All Topics
amoba
Posted in 
General
amoba
Posted in 
General
amoba
röviden hozzászólva , nem kell itt semmilyen megfigyelö szerver vagy akármi ,ahhoz ,hogy ki a progis ki nemaz.én kiszúrom rövid időn belül a progival játszót.1-egyforma időközönként lép  2-nem a megszokott lépéseket teszi mint egy normál játékos.  3-Lelép  4-és majdnem mindig nyer.ennyi........
Hy radió,
hogy te mennyi mindent tudsz :O
Akkor jó megfigyelő lehetsz! ;)

Még jó,hogy én nem amőbázok
csak dartsozok többnyire :O :D
Habár progis az mindenhol lehet!? :O :( 
hun.
Miért mindenki aki agyból játszik ugyan oda rakja? szánalmas pfff
Hali!
Ezért aztán volt értelem egy új topicot nyitni.
Moderátorok Op!
Nem tudjátok azt megoldani hogy az ilyen topicok hozzászólásait behelyezni a megfelelő topickba?
Ügyes vagy.És most tapsot vársz?:D
hungarianfiu-val is csak többen vagyunk....De legalább már a smile-kat megtanulta használni,hamár értelmeset egyik topic-ban sem tud hozzá tenni.Észkombájn...
Egyet értek free001-el. Ha valaki amúgy is el kell fogadja amiket írunk, akkor már lehet az ilyen dolgokat korlátozni/javítani.

-RADIORAMA- azt esetleg még elárulod h akkor a lényeg itt most mi? mert lezárod az ennyivel és vége. Egy ennyiért új topikot nyitni semmi értelme nem volt.
Ja és az 1-es pontod eleve elvetheted...ha vkinek gyenge a netkapcsolata akkor hiába figyeled...De ha jobban megnézzük, akkor egyik alapján se lehet eldönteni, sőt az egész nézhetet és még úgyse biztos...
Jön a (taps)vihar :D
Néha olyan jól feltudnak 
dobni a fórum beírások! :O :D
Jobbak,mint bucsuba 1 pofon :D
Most viccen kívűl,komolyan
nem szeretnék senkit megsérteni
a beírásaimmal,mert csak
viccből irogatok és
esetleg segítettem ha tudtam! :O :| 

Jó ez a fórum,mert
sok hasznos infót lehet kapni
és segíteni lehet másoknak! ;)