Hogy van ez, hogy nyerek az Ostabla jateban es nem kapk pontot? tudja valaki?
kerdes
Posted in
General
Van az úgy néha hogy lefagy a pontrendszer. Ezt áltlában 1000 menetből összesen 2-szer fordul elő szóval nem sűrű.
hali! azért nem kaptál pontot mert neked sok pontod van az ellenfélnek meg nagyon kevés és így nem fog változni a pontszámod.
free: ezennel emelem kalapom a tudásod előtt. 2 személyes játékhoz, ellenfél is kell. Ezt megjegyeztem:D bosztika: A Google a barátod! ;) Íme:
http://www.google.ro/search?hl=hu&source=hp&q=susztermatt&meta=&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=susz&gs_rfai=
Szerintem free úgy értette, hogy a susztermatthoz kell az ellenfél bambasága is. Ezt szokás rövidítve is mondani: "kell hozzá az ellenfél is". LociKA, neked amúgy mi bajod free-vel? Mert a Selby king topicban is leszóltad.
Mindössze annyi a gond(om) free-vel hogy sajna nincs tisztába 100%-osan az oldallal és néha ír olyat ami eléggé abszurd feltételezés/gondolat.
A kérdés LociKÁ-hoz szólt, Rεgσłαĸ, nem hozzád. Ja, bocsánat, a két név ugyanazt a személyt takarja?
hali! Locika dől belöled az értelem. Előbb légyszíves olvasd el a topicokat és utána szólj hozzá. Én 4 éve játszok az oldalon úgyhogy tudom hogy működnek a dolgok itt.(Ez nem az első nickem)
hali! Az nem mínusz jel hanem nem játszottál le még 20 játékot és addig egy kis hullámvonal van a pontod előtt. Amint lejátszottad a 20-dik játékodat eltűnik a hullámvonal a pontod elöl.