eltűnik mindig a kép ha leteszem az ikot és besötétül meg minden hülyeség van itt:@:@:@:@:@:@:@
a játák szerkesztőí javítsák meg a játékot mer ezzel nem lehet játszani
Posted in
General
a játák szerkesztőí javítsák meg a játékot mer ezzel nem lehet játszani
Posted in
General
Gratulálok a teljesen értelmetlen topic-odhoz..... Sokminden kiderül belőle,én például egy szót sem értek! Milyen játékról van szó,meg mit raksz le és hová....????
Arra gondol hogy mikor 8 ballon vagy 9 ballon esetleg Snookerben játszik és közbe msn-ezik vagy zenét hallgat és átvált egyik ablakról a másikra és miután végzett ezekkel visszalép a játékba az egész képernyő elsötétül, totálisan fekete lesz.Nekem is volt már ilyen de az okát nem tudnám neked megmondani.
Ilyenkor szokott segíteni, ha valami olyanra lépsz aminek az ablaka lefedi a játék ablakát és után visszaváltassz a játékra, csak ne legyen a tálcára rakva. Amúgy sztem a java-hoz van valami köze a dolognak.
gagyi a géped, nekem is csinálta ezt a régi, az uj nem. megoldás lehet ha elkezded változtatni az ablak méretét, akkor elkezd villogni, mmint néha előjön néha nem, ha mákod van még visszatudod hozni. szgép függő hiba sztem
Az én tapasztalatom szerint, pedig egyáltalán nem a gép a hibás...max, hogy mi van rajta, és mi nincs...
Ne legyen gond...! Élő partneredet leülteted, papírt, táblát, követ előveszel, (már amilyen játékot játszanátok...) és ott nem sötétülhet el semmi sem! Vagy mégis?? :)