Lépnek és kikapcsolják az internetet. Csók mindenkinek
megfejtettem az időcsalók technikáját az egyperces sakkban
Posted in
General
De ha a másik fél kapcsolata megszakad, az idő automatikusan megáll, szóval az nem lehet hogy neked továbbmegy csak úgy... ott gyenge netkapcsolat lehet...
4-5 -öt lépni, chat-telni és még ki is röhög az "ellenfél" na az má' tényleg sok a jóból. Mi ennek az értelme? Aki ekkora mágus az minek "játszik"? Ettől jobb lesz neki ? Ettől nő az önbizalma ? Minek van az admin ? Nem kellene ezeket a "nagymenőket" kiszűrni ? Elég, ha bepirosítják őket és kész ? Elvtársak, valami bűzlik de nem Dániában...
Sztem 32 Mbps gyorsaságú a neted :D :D:D:D azért nem tudsz lépni még a másik 4000-el tolja ;)(Y):O:|
Minek játszotok ilyen hazárdjátékokat? Leszoktok a gondolkozásról.... Vagdalkozni meg a favágóversenyen kell, nem a sakktáblán!
Ezt én is tapasztaltam, hogy az ellenfél vagy 4-et lép, mire lemegy 0:59-re az ideje 1 perces sakkon... hááááát, lehet, hogy ő gyorsabb, és a barátai körében a beceneve Kalasnyikov :)
Gyenge a géped ahhoz hogy kihúzd belőle a kábelt? Jó lenne, ha nem terjesztenél ekkora nagy ökörségeket, már megbocsáss... OP
Akkor te valami profi lehetsz, mert ugyanis az időpontok szerint én írtam, és te csak UTÁNA válaszoltál :) Amúgy én a kábel kettévágására írtam hogy vágjuk 4 felé, ha már négyzetszám... de lehet 16 is, nekem 8 ^^ :D
Mondjuk ez a programmal való játék ez elferdíti, eltorzítja a sakk szépségét, értékének felfogását... aki nem tud sakkozni, az miért nem keres más elfoglaltságot magának, miért van ennek értelme? Ez csak rontja a társadalmi normákat, manapság már a csalás lesz a trendi, a menő... :(
Hali! ... És? Most hogy ezt tudjuk, mit érünk vele? Mi is tépjük ki a modemből a kábeleket? :)