Easy Shooting Instructions

MAJT-KLIKO për
lëvizur tanken tuaj
DJATHT-KLIKO
pët të gjuajtur zjarrë

Shtyp HAPSIR për rifutem në betejë
kur je i mbytur

Detajlet e Udhëzimeve »

Rregjistrohu Tani


- Jo ADS!
- Sfontet speciale të lojes
- Vlerësimet dhe Toplistat
- Mjetet speciale
- Tournamentet Periodike
- Dhe shume te tjera.....

Loj pët të goditur pa pages

Komandni tankun tuaj ne kater fushbeteja te ndryshme,ne kete loje me aksion militare.

LAJMERIM
Tanx