Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variant Brazilian i Snooker

Varian brazilian i Snooker, gjithashtu i emruar si Sinuca Brasileira. Objektivi është për të shënuar sa më shum pikë se është e mundshme duke depozitur topat sipas rregullave.

LAJMERIM
Sinuca

Skreenshots