Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Ideja është të kurthoj një apo më shumë copa të kundershtarit ndërmjet dy copave tuaja. Ato copat e kundershtarit ather ndrysho ngjyren për tu bër copat tuaja.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Loja Reversi Pa Pagesë

Futu në lojen multilojtar të internetit Reversi në FlyOrDie.
loja! "Radha dhe Kurtha!

LAJMERIM
Reversi

Skreenshots