Hudhi Instrukcionet

Për të gjuajtur: Lëvizni miun që të gjuaj.


1. Shtyp dhe mbaje në të majt buttonin e miut

2. Tërheq miun poshtë që të ngreh doren prapa

3. shtyej miun për të hedhur. Sa më shpejt se e tërheq,hidhja është më e shpejt.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variantet Tjera Të Pikados

DartsParchess

DartsCricket

Loja Pikado Online Pa Pagesë

LAJMERIM
Darts501

Skreenshots