Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Kurdoqoftë se kundershtari juaj ka dy gur (dhe vetëm dy) të cilat janë të afërta, keta gur janë të pa mbrojtura pë ti kapur. Qifti mund te kapet duke nderruar dy fundet me guret e juaj. Guret e kapur janë të hequr nga bordi.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Luaj Pente Online

Fito duke vendosur pesë nga guret tuaj në rresht, vertikalisht,horizontalisht apo diagonalisht; ose duke kapurpesë qifte të kundërshtarit tuaj.

LAJMERIM
Pente

Skreenshots