Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Dëgjo është ndarë në tre faza, por objekt gjatë gjithë lojës është që të marrë tre pjesë në një linjë - të quajtur një mulli. Në formimin e një mulli, një nga pjesët e kundërshtarit është larguar nga bordi dhe lojë është fituar nga lojtari i cili zvogëlon pjesë të mbetura të një kundërshtari për të dy.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Loja Dogergjik Pa Pagesë

LAJMERIM
Mill

Skreenshots