Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Udhezimet Fillestare

1. Zgjidh dy letra dhe pastaj kthej ato përball.

2. nese ato nuk jan qifte ato janë të kthyera mbrapsht, dhe është radha e lojtarit tjetër.

3.Lojtari me më shum qifte të përputhura fiton lojen

Kliko letrat dhe përputhi qiftet. Objektivi është pët ti gjetur më shum qifte sesa kundershtari bën. Bëje atë shpejt, sepse nuk keni shum koh për të.

Luaj Lojen e Kujteses Online

Si është memoria juaj? Testo memorien tuaj me këtë loj koncentrimi online duke gjetur qiftet e përputhura

LAJMERIM
Memory

Skreenshots