Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Dy lojtar, njëri pas tjetrit vendosi këto kryqe dhe rrumbullaket në sheshet e thata të lojes-bordit, e cila përbehet nga 13 vija horizontale dhe 13 vertikale.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Pesë në Rresht

Një lojtar fitues është ai, i cili nderton i pari pesë-në-rresht.

LAJMERIM
Amoeba

Skreenshots