SUUNNISTAMINEN
===========
LIIKKUMINEN
VASEN - KLIKKAUS johonkin paikkaa kartalla merkaa paikan johon vaunusi kulkee. CTRL + VASEN - KLIKKAUS useammassa paikassa merkkaa vaunullesi kulku reitin jonka kautta kulkea määränpäähän.
Ota huomioon että vaunusi ei voi liikkua kaikkialle, kuten ylös jyrkkiä vuoren rinteitä tai alas jyrkänteeltä. Vältä tällaisia paikkoja. Vaunisi liikkuu myös hiotaammin jos kuljet Ylämäkeen tai liikut hiekalla.

VALMISTAUTUMINEN
Katsele ympärillesi kääntämällä kameraa, Vaihtamalla Tutkinta moodiin, tai kääntymällä nopeasti käyttämällä näitä ohjaimia.
Kameran Asetukset
Perus asetuksissa, paina SHIFT ja liikuta hiirtä. Toisessa moodissa liikuta hiirtä ja SHIFT säätääksesi kameraa.
Tutkinta Moodi
VASEN - HIIRENNAPPI Liikuttaa eteenpäin, OIKEA-HIIRENNAPPI Taakse, SHIFT + HIIREN-LIIKE kääntää kameraa.
Käänny nopeasti
Paina vasenta tai oikeaa nuolinappia, tai näitä nappeja kääntääksesi kameraa nopeasti.
KARTTA
Näyttää taistelukentän maaston, kenttäobjektit ja sinun sijaintisi.
Valkoiset pisteet ovat panssarivaunuja, Se joka on kartan keskellä on sinun vaunusi.
Keltainen piste ilmoittaa mihin suuntaa kamerasi on suunnattu.
Punaiset Pisteet ovat esineitä joita voit poimia maastosta.
The Sininen piste näyttää ammutut laukaukset.

<< Takaisin
© FlyOrDie Online Games