Vier op een rij
Vier op een rij is een twee-speler bordspel. Het doel van het spel is, als eerste vier van jou eigen schijven in 1 lijn te krijgen.
Doel
Het doel van het spel is, vier schijven in een rij te bekomen.
Horizontaal, verticaal, of diagonaal zijn geldige lijnen.
Gebruik je muis om de schijven te plaatsen.
Spelregels
Het spel wordt gespeelt op een bord van 7 kolomen en 6 rijen, die in een verticale stand staat. Elke speler geeft 21 schijven, van een verschillende kleur.
De spelers doen een zet elk op hun beurt, in 1 van de niet volle kolomen. De schijf zal dan vallen en zal de laagste plaats in de kolom innemen. Een speler wint als hij (zij) als eerste vier schijven op een rij geeft verkregen, dit diagonaal, vertikaal, horizontaal. Dit is ook het einde van het spel. Het spel kan ook eindigen in een gelijkspel, als alle vakken gevuld zijn.
Hoe een spel beginnen? Na het aanmelden komt u in het spelforum. Onderaan is er een lijst van de spelers in het spelforum aanwezig, bovenaan kan u de aan de gang zijnde spelletjes zien, en de chat-box onderaan links. U kann iemand voor een spelletje Uitdagen door op speler te klikken en dan op [Uitdagen]. U kan een spelletje bekijken door op het spelletje te klikken en op [Kijken]. ../../rating_system.html Klasseringssysteem ../../moderation.html Gebruiksreglementen ../../support/contents.html De meest gestelde vragen http://www.flyordie.com/ FlyOrDie